2011-06-28 ساعت 13:07
(2011-06-28 ساعت 12:55)manoch نوشته:(2011-06-27 ساعت 14:25)ali1973 نوشته:پس من باید به آنکارا میل بزنم چه متنی بنویسم که زودتر جواب بدن آدرس میل آنکارا رو کسی داره !!!!!!!(2011-06-26 ساعت 12:12)manoch نوشته: سلام به همه بچه ها من به kcc میل زدم و اونها به من زمان مصاحبه رو اعلام کردند جوابشون اینطوریه
Thank you for your inquiry.
An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Ankara on August 9, 2011. A notification letter was sent to you on June 16, 2011. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.
ولی به من نگفتن چه ساعتی و چه مدارکی رو باید با خودم ببرم آیا همین رو پرینت بگیرم ببرم کافیه !! از بعضی از دوستان که تجربه بیشتری دارند پرسیدم گفتند باید یه میل دیگه به kcc بزنم تا ساعت و مدارک لازم رو هم به من اعلام کنند اگر کسی متنی داره که بتونم جواب بگیرم خواهش میکنم برام بفرسته بتونم زودتر جواب رو بگیرم ممنون از همگی
سلام دوست عزیز
یه ایمیل به سفارت آنکارا بزنین بهتون میگن چه مدرکی رو لازم دارین و یا اینکه تو نامه ی دوم لینک رو بهتون میدین یا مدارک لازمه رو. واسه من این لینک رو فرستادن که شما با انتخاب آنکارا یه فایل بهتون میده که کل راهنماییها رو توی اون میتونین پیدا کنین.
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3742.html
موفق باشید
تمامي دوستان عزيز كه در آنكارا مصاحبه دارن سلام
اين لينك رو كه گذاشتم دقيقآ توضيح داده كه چه مداركي رو بايد آماده كنين و طوري اينارو پست كنين كه تا 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت برسه . اينا همون مداركي هستن كه با ترجمه كنين ترجمه هارو بفرستين و اصا اونارو روز مصاحبه تحويل بدين. حتمآ اين لينك رو دنبال كنين
اگر كسي هست كه سوالي داشته باشه من خوشحال ميشم جواب بدم
آرزوي موفقيت براي همه ي ايراني ها دارم