کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام
دوستان عزیز که در امریکا هستید یا در حاله رفتن میباشد .
من آخرین بار ساله گذشته در امریکا بودم و میخواستم اطلاعتی به شما عزیزان بدم.
بهترین جا برای خرید مواد غذایی و وسایل الکترونیکی فروشگاه بزرگ costco هستش که مواد غذایی و دستمال و مواد شوینده را با کمترین هزینه میتوانید تهیه کنید.لوازم الکترونیکی رو بعد از استفاده تا ۴۰ روز میتوانید پس بدهید یا عوض کنید . اونجا هم مثله اینجا مدرسه غیر دولتی خوب و عالی وجود داره والی اکساره خانوادهها در مقطعه دبیرستان بچههاشون رو به مدارس دولتی میفرستن.البته من هم همین کار رو میخوام انجام بدهم.
قیمته out let فرقی با حراج فروشگاهها نداره پس زحمت تا بیرون شهر رفتن رو به خودتون ندهید/ فروشگاه maycys همیشه خدا هرجه قسمت لباس هارو داره و چندتا از کارمنداشون ایرانی هستن که به شما کمک کنند.اگر دنباله برندهای معروف هستید حتما به marshal سر بزنید اگر دنبال لباس باکیفیت و ارزان برای بچهها هستید به target سر بزنید .مهمترین مساله در مدارس امریکا مواد مخدر هاست که اون هم قابل کنترل هاست. اگر سوالی داشتید در خدمتم

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط bfarhadm - 2011-07-01 ساعت 22:04

کاربران در حال بازدید این موضوع: