2011-07-06 ساعت 22:37
(2011-07-06 ساعت 21:44)User نوشته: برای دوستانی که الان در وضعیت انتظار هستند آرزوی موفقیت می کنم (انتظار برای کارنت، مصاحبه، کلیر شدن، پرواز، کاریابی، پذیرش....) خلاصه اینکه زندگی همه اش انتظار است. پس از آن لذت ببرید.
فری فری امیدوارم با دست پر برگردی!
فری فری جان من ادامه داستانت را نوشتم:
(2011-07-06 ساعت 20:56)free_free نوشته: آنکارا داره بارون میاد و من رو بالکن اتاق 106 اوزیلهان نشسته ام.... و کتابم را می خوانم. آواز باران با گرمی و نرمیِ تمام، فضای مه آلود را در می نوردد و گوش را نوازش می دهد. این لحظه، گویی که در سیر ابدی افتاده و هیچگاه پایانی ندارد. مه بارانی در انبوهِ شاخ و برگِ درختان، با موسیقی دلنشینِ سلام کردنِ قطره های باران به برگ های آغوش باز کرده ی درختان، مرا به انتهای احساس برده و همزمان دودِ بازدمِ شاخه ی نوری، بارِ آسمانی فضا را بیشتر می کند.... نسکافه ام را تمام می کنم و برای فردای کارزار می روم که دمی بیاسایم!
این پست فاقد بار اطلاعاتیست. بعدها حذفش می کنم.
یوزر جان واقعا روح لطیفی داری دقیقا احساس منو وصف کردی از کجا فهمیدی ...نمیدونم...؟؟ ولی بچه های مهاجرسرا اگر چه در ظاهر هزاران کیلومتر از هم فاصله داشته باشند ولی دل هاشون بهم نزدیکه...

----------------------------------------------------------------------------------------
(2011-07-06 ساعت 21:36)pefa نوشته:(2011-07-06 ساعت 20:56)free_free نوشته: بچه ها فردا دوباره میرم سفارت با یک تمکن مالی بیشتر .... دعا کنید برام که آفیسر ازم قبول کنه...سلام
آنکارا داره بارون میاد و من رو بالکن اتاق 106 اوزیلهان نشستم.....
برای تمکین مگه چقدر اعلام کردین که قبول نفرمودند؟
nدوست من من 19000 دلار تو حسابم داشتم که گفتن باید 30000 داشته باشی
دوستانی که عازم مصاحبه هستن روزه شک دار نگیرن و هر چی پول گیرشون میاد بریزن تو اون حسابه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)