کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام به همه بچه های گل مهاجرسرا
من هم به جمع منتظران پیوستم که هر چی فکر می کنم دلیلی براش نمی تونم پیدا کنم. من روز 6 جولای مصاحبه داشتم ولی به دلیل عدم ارسال مدارک به من گفتند برای بررسی مدارکت نیاز به زمان داریم و فردا بیا(شاید برگه آبی گرفتن من به این دلیل باشه)
به بچه هایی که این روزها یا ماه های آینده مصاحبه میرند این امید رو بدم که احتمال گرفتن ویزای یک ضرب خیلی زیاد هستش چون من خیلی ها رو تو این چند روز دیدم که یک ضرب ویزا گرفتند. خلاصه من روز پنج شنبه با یکی از دوستانم که ویزای خانوادگی بود رفتیم مصاحبه که پس از یک انتظار طولانی به من و دوستم برگه آبی دادند(سربازی نرفتم-مسافرت خارج از کشور نداشتم-کار دولتی هم نداشتم) Sad راستی این هم بگم وقتی که رفتم پول مصاحبه را پرداخت کنم برگه آبی در پروندم قابل مشاهده بود)
من نمی خوام سفرنامه بنویسم فقط می خوام یک چندتا تجربه خودم رو بنویسم:
1- آنکارا بر خلاف بسیاری از شهرهای ترکیه توریستی نیست ولی می تونین کلی خوش بگذرونید.
2-مراکز خرید مختلف تو این شهر هست که همه آشنایی دارند ولی الان تقریبا اکثرشون در حراج هستند که می تونید استفاده کنید.
3- من روز اول هتل ارگن رفتم که واقعا افتضاح بود و به کمک یکی از دوستان که به من خیلی کمک کرد به هتل EVKURAN در نزدیکی میدان کیزیلای نقل مکان کردیم که اتاق دو تخته برای ما شبی 75 دلار در اومد که من از تمیزی هتل خیلی راضی بودم ولی تا سفارت نسبت به هتل های دیگر فاصله دارد.
4- از شب های آنکارا استفاده کنید. من و دوستانم شب ها به خیابان Sakarya نزدیک میدان کیزیلای می رفتیم که پیشنهاد می کنم که اگر می خواهید کلاب برید به eski-yeni و passage یک سری بزنید. اگر به جاهای دیگری می روید مواظب دخترهای اطرافتون باشید ولی تو این دو جایی که من گفتم هیچ مشکلی وجود نداشت.
5- سعی کنید غذاهای اینجا رو امتحان کنید که ارزش دارد.
باز اگر مورد خاصی بود که احساس کردم به درد خواهد خورد حتما پست می کنم.

پیام‌های این موضوع
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط sasaj58 - 2008-05-18 ساعت 16:26
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط samad - 2008-05-18 ساعت 18:10
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط good - 2008-05-18 ساعت 18:24
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط mre - 2008-10-13 ساعت 20:58
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط mkh_death - 2011-07-09 ساعت 12:11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان