کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه
(2011-07-10 ساعت 11:34)farshad_sh نوشته:  
(2011-07-10 ساعت 11:23)bahar1981 نوشته:  سلام دوستان
من هفته ديگه در ابوظبي مصاحبه دارم. زمان ثبت نام در فرمهاي اوليه كه به كي سي سي فرستادم چند مورد تاريخ مدارك تحصيليم اشتباه داره. در ضمن من اون موقع دانشجو نبودم و الان دانشجو هستم. حالا مي خوام دوباره يك سري ديگه از اون دوتا فرم پر كنم و روز مصاحبه با خودم ببرم. دو تا سوال دارم:
آيا اين كار رو توصيه مي كنيد؟
آيا فرمها رو به همراه مدارك بايد تحويل بدم يا موقع قسم خوردن به آفيسر بدم؟
خيلي ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

بهار عزيز. خود من توي فرم هام تاريخ يکي دو تا از مدارک تحصيليم رو اشتباه زده بودم که قبل از قسم خوردن به آفيسر گفتم و اون هم تغيير داد اما اشتباه! يعني مال يه مدرک ديگه رو اشتباهاً تغيير داد ظاهراً متوجه نشد منم گير ندادم از روي چهره آفيسر اينو متوجه شدم که اصلاً موضوع مهمي نبوده. لذا من توصيه ميکنم شما قبل از قسم خوردن بگو که تاريخ ها اشتباهه و اونارو درست کن. اما اينکه شما يه سري فرم جدا ببري فقط به خاطر اينکه قبلا دانشجو نبودي ولي الان هستي رو من اصلاً توصيه نميکنم. و مطمئنم که چيز مهمي نيست . سوالات احتمالي فقط در باره اون چيزي هست که توي فرم هاي اوليه نوشتي. در ثاني فرم ها به KCC ارسال ميشن و توسط اونا بررسي ميشن و به سفارت هاي مربوطه فرستاده ميشن پس عملاً اين کار شما که فرم ها رو مستقيم ببري به سفارت جز دردسر هيچ چيز ديگه به همراه نداره.

ممنونم آقا فرشاد
ش کیس : 2011AS0025XXX
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: ابو ظبي
ارسال فرمها: 2010 ,Jun 6
کارنت شدن: Jun 2011
دریافت نامه دوم: 15 Jun
مصاحبه:19 July
دریافت ویزا: 19 July
هزینه ها: 1500$
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: tamanna

پیام‌های این موضوع
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه - توسط bahar1981 - 2011-07-10 ساعت 14:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: