2011-07-19 ساعت 23:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-19 ساعت 23:38 توسط Donkey chance.)
(2011-07-19 ساعت 10:41)ali_ho نوشته: با تشكر از شما دوست عزيز.با توجه به اينكه من تازه پاسپورتم رو گرفتم و هيچ مهري توش نخورده توي فرم آنكارا هم هيچ سفري ننويسم؟(توي پاسپورت قبليم مهر خورده) با تشكر
نظر شخصی من این هست که سفر های خارجی را بنویسید چون فکر نمی کنم گرفتن آمار سفر های خارجی شما برای آنها سخت باشد! سفر های خارجی نهایتا ( و نه 100%) برایتان برگه آبی را بهمراه خواهد داشت و کمی انتظار برای دریافت ویزا، اما اگر دروغ بگویید و بفهمند ، خدایی نکرده ...
در کل بنظرم چه در پر کردن فرم چه در مصاحبه سعی کنید صادق باشید.
این را هم در نظر داشته باشید که اصلا مصاحبه ی خاصی در کار نیست و فقط برای دیدن روی گل شما (و صد البته گرفتن 819$ پول شما

(2011-07-19 ساعت 23:18)farzad.s نوشته: دوستان چند روز بعد از رسیدن مدارک به آنکارا باید به سفارت ایمیل زد و تاییدیه رسیدن مدارک را ازشون گرفت؟لطفا دوستانی که تجربه دارند پاسخ بدن.ممنون
من چون مدارکم را دیرتر فرستاده بودم(10 روز قبل مصاحبه رسیده بود) و فرم آنکارا هم یادم رفته بود بفرستم، 1 روز بعد از تایید رسیدن مدارکم توسط سایت پست آرامکس، برایشان ایمیل زدم و هم جویای رسیدن مدارکم شدم و هم فرم آنکارا را برایشان ایمیل کردم که تقریباً 2-3 روز بعد جواب دادند که پرونده شما در سفارت ما در جریان و 7جولای پاشو بیا یه سر ببینیمت و... .