2011-07-20 ساعت 20:54
(2011-07-20 ساعت 19:34)Karma نوشته: من بار دوممه.واقعا شما به همه چیز اینقدر سطحی نگاه میکنید ؟؟
امسالم برنده نشدم. اما ناراحت نیستم. چون من می دونم که هر چیزی یه حکمتی داره. شاید یه شهاب سنگ قراره صاف بیاد بخوره تو قارۀ آمریکا. شایدم اونجا جنگ داخلی بشه، شایدم آمریکا رو با بمب اتم بترکونن. چه می دونم... من از خدا می خوام که هر چی که به صلاح من هست برام اتفاق بیوفته.
به شما هم پیشنهاد می کنم شب قبل اعلام نتایج لادری احمق بازی در نیاریدو بگیرید مثل بچۀ آدم بخوابید. من که امسال تا 4 روز داشتم پیغام معذرت خواهیشونو می دیدم آخر سر یکی از مدیرای اینجا که یکی از بهترین دوستان من هستن (WIKIMAN) گفتش که بابا...Ctrl+F5 رو بزن تا صفحه ات ار دوباره لود بشه. زدم دیدم بلههههههه... نتایج آماده ست. چک کردم دیدم برنده نشدم. به همین سادگی. شمام انقدر جرز نزنید. آمریکا هم خبری نیست. حلوا پخش نمی کنن. اگه شد که میریم، اگرم نشد نمیریم . نمیمیریم که! یه روسری سر کردن که انقدر سخت نیست که! (البته من دختر نیستما) اونجا پوست می کنن... پدر در میارن. باید درس بخونی و کار کنی. مفت که نیست! مگه اینکه یکی وضعش خوب باشه، بخواد بره خوش بگذرونه! صفا سیتی منگوله!
فقط سعی کنید واسه خودتون رویا نبافید. اوکی؟
اونی که میخواد بره یه هدفی یه آرزویی چیزی داره و وقتی میبینه باید 1 سال عقب بیافته برنامه هاشو و... خب براش سخته. این جکمت و ... هم همش توهمهایی هست که کردن توی مخ ماها متاسفانه.
البته درسته با غصه خردن و استرس و... چیزی درست نمیشه مخصوصا توی لاتاری ولی بالاخره اینجوریام که شما میگی نیست
در ضمن این تیکه صحبتتونم جالبه " یه روسری سر کردن که سخت نیست"
واقعا شما تمام مشکلات ایران رو همین روسری سر کردنه میبینید ؟؟؟
شما تو ایران هستید ؟
انتظار.....