2011-07-29 ساعت 14:30
(2011-07-29 ساعت 04:59)firstpars نوشته: فکر میکردم با 65 - 70 میلیون تومن بتونم یه فعالیت اقتصادی در خارج از ایران انجام بدم. کم کم توی اون جامعه ی جدید جا بیفتم ، پس انداز کنم و بعد از یه مدتی پس اندازم رو در شاخه های دیگه سرمایه گذاری کنم و همین طور به مرور زمان به لحاظ اقتصادی پیشرفت کنم
با یه ایرانی توی انگلیس مصاحبه میکردن میگفت من توی انگلیس مدیر یه شرکت کوچیک دارویی هستم ، تازگی ها این کافی شاپ رو هم راه انداختم. اون لحظه به موقعیتش غبطه خوردم. واقعا حسودیم شد بهش و دلم میخواست که جای اون باشم.
حالا هم دوس دارم برم و به یه همچین جایگاهی برسم.
ولی با این تفاسیری که شما گفتین ، نشدنی تر از چیزی هست که فکرشو میکردم
تصور میکردم پولی که دارم در کنار کارهایی که بلدم انجام بدم بتونه در بالا بردن سطح زندگیم موثر باشه
مشکل اینه شما تاکید دارین که نمی خواین برای کسی کار کنین و این سرمایه هم برای شروع به طور مستقل کمه.شاید کشورای اروپای شرقی جواب بده.یه سری روی جمهوری چک کار کردن می تونین به تاپیک هاش سر بزنین و اطلاعات به دست بیارین
این خیلی خوبه که اینقد اعتماد بنفس و اراده دارین و این توانایی رو در خودتون می بینین که از ابتدا می تونین بطور کارفرما تو یه کشور غریب شروع کنین.اما فراموش نکنین همه ایرانی های موفق خارج از ایران اول از کارهای ساده تر شروع کردن و بعد با استعداد و توانایی هاشون سرمایه شون رو گسترش دادن و مستقل شدن جتی اونایی که با سرمایه های کلان اومدن.چون در ابتدا یه تازه وارد هیچ چیز از قوانین کشور جدید نمیدونه و مدتی طول میکشه تا در محیط جا بیفته و اگه از همون اول بخواد به تنهایی شروع کنه احتمال اینکه مشکلات زیادی براش پیش بیاد خیلی زیاده