2011-08-08 ساعت 05:10
(2011-08-07 ساعت 08:44)بنفشه نوشته: دوست عزيز فكركن ما برويم بعد آنجا از ما مدارك جديدي بخواهند آن وقت چكار كنيم !!!!آخرین 2 ایمیلیو که به ابوظبی فرستادم، بی پاسخ موند. آخرین تماس تلفنی هم که 4-5 ماه پیش (با شماره 2333 414 2 971 + از ساعت 2:30 تا 4:30 به وقت ایران) باهاشون داشتم و تونستم با آدم نه پیامگیر صحبت کنم، (یعنی ابتدا اپراتور و بعدش وصل کرد به قسمت مهاجرتی)، این برداشتم بود که با تلفن نزدنش فرقی نداشت.
از طرفی با یکی از دوستای خانوادگیمون هم که شرایطی مشابه ماها رو داشت منتها ماه پیش کارنت شده بود، صحبت کردم: ایشون به محض دیدن کارنت شدن در بولتن جولای، بلیط و ویزای دبی برای همون اوایل جولای گرفته و به این قصد و آمادگی رفته که اگر مدیکال جدید لازم باشه، انجام بده، 1شنبه بعدش تحویل بده و اگر لازم بشه تا 2 هفته هم بتونه اونجا بمونه. وقتی به سفارت مراجعه میکنن، بهشون میگن که اگر tax سال 2010 همراهتونه، ویزا را میدیم. ایشان هم سریع میان بیرون و با آمریکا تماس میگیرن و اسکن tax 2010 که براشون ایمیل میشه، در کافی نت داخل یک هتل نزدیک سفارت، پرینت میگیرنو دوباره حدود ساعت 4 به سفارت برمیگردن. آفیسر پاسپورتو میگیره و میگه 3شنبه بیا با ویزا بگیر(یعنی 2روزه) و بدون نیاز به 1-2 هفته ماندن در دبی، ایشون هم 3شنبه که پاسپورتو پاکتو میگیرن، همون شب برمیگردن ایران و برای 10 شهریور بلیط گرفتند برای آمریکا.
به همین خاطر منم تصمیم گرفتم تا برای هر ماه که دوباره کارنت بشم، بخصوص با اون تجربه تلخ قبلیم، دیگه بدون مکاتبه های بیفایده، قطعا" یکراست برم سفارت. دارم یک پوشه آماده میکنم تا به محض کارنت شدن نه تنها tax 2010، بلکه از مدرک سیتیزنی تا فرم ساپورت جدید و عکس جدید و ترجمه های شناسنامه ها و ... را ببرم. فوقش اگر مدیکال هم لازم شد انجام میدم و هر مدرکی بخوان، بهشون میدم و حتی اگر هم 1 در میلیارد بگن چرا مکاتبه نکردی، از همون بیرون سفارت اینکارم میکنم

پیشنهادم به شما که قانونا" کارنت آگست هستید، اینه که شما هم به فکر ویزا و بلیط دبی تون باشید تا چنانچه دیدید که خبری از جواب سفارت نشد، بتونید با پرینت ایمیلهاتون به سفارت و مدارک جدید مثلا tax 2010 تا 21 آگست سفارت باشید. (هفته بعدش آخرین یکشنبه آگسته و بیست و هشتم میشه و یه جورایی روزه شک داره) البته برای من که زمان زیادی از دست دادم، ارزش زمانی که از دست میرود از امثال هزینه یکی دو بار رفت و آمد دبی به ابوظبی و 1-2 هفته اقامت در دبی بیشتر هست و در ضمن تقریبا" برنامه خاص دیگری در اینجا ندارم، ولی طبیعتا" این موضوع لزوما" در مورد افراد دیگر صادق نیست و در نهایت، تصمیم با شماست و صلاح امر با خسروان
امیدوارم همین امروز و فردا پاسخ سفارت هم براتون بیاد و با خیال راحت و آماده تشریف ببرید و ما را هم با خبر دریافت ویزاتون، خوشحال کنید

پیروز و شاد باشید