کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
دوست عزیز من بارها آدرسم را برای کمک داده ام ولی متاسفانه در حال حاضر آدرس ثابتی ندارم چون در فکر تغییر مکانم و با اینکه مایل به کمک به شما هستم متاسفانه شرایطش را ندارم. ولی میتونید روی راهنمایی های دیگر من حساب کنید.

یک چیزی هم به دوستان دیگری که در آمریکا هستند بگویم :دادن آدرس پستیتان به دیگران کم دردسر کمکیست که میتوانید انجام دهید، هر چند که با تغییر آدرس شخص تازه وارد من بعد از یکسال همچنان نامه های دیگران را دریافت میکنم و خیلی از کمپانیها کاری ندارند که آدرس شخص عوض شده و همچنان به هرچه ادرس در دست دارند نامه میدهند ولی اصولا نامه هایی که بعد از تغییر آدرس فرد دریاقت میکنید نامه های تبلیغاتی هستند و اهمیت چندانی ندارند و لزومی ندارد که به دست شخص برسد. بنابراین فقط شما درگیر چند نامه اول خواهید شد. خواهشم از دوستانی که حتی خودشان در امریکا تازه وارد هستند و هنوز درست و حسابی جا نیفتاده اند این است که در صورت داشتن قرارداد یکساله خانه آنها هم وارد گود شوند و به هرکسی که خواهان کمکهایی از این دست است کمک کنند.

از سال 2009 که عضو این سایت هستم با دوستانی زیادی در اینجا اشنا شدم و در مورد کمک رسانی می بینم که بیشتر همانها که میشناختم اعلام آمادگی میکنند. من خودم شخصا مدتیست از کمک رسانی های سنگینتر استعفا داده ام چون مدتی به صورت افراطی خیلی خودم را درگیر کرده بودم و روراست بگویم که خسته شدم و واقعا همیشه دوستان قدیمی که مثل من استعفا ندادند را تحسین میکنم ،ولی از دوستان تازه نفس میخواهم که جای ما قدیمیتر ها را پر کنند و یک کم بار مسوولیت را از دوش افراد قدیمیتر که همچنان اعلام امادگی میکنند بردارند.

برخلاف چیزی که برخی دوستان تازه وارد میگویند که ما هنوز درست جا نیفتاده ایم و نمیتوانیم به کسی کمک کنیم بنده معتقدم که اتفاقا شما تازه واردها بهتر میتوانبد کمک کنبد چون کمک رسانی به دیگران برای کسی که هنوز درگیر کار نشده خیلی راحتتر از کسیست که سالها در امریکا زندگی میکند و در زندگی غرق شده و برای هر لحظه اش هزارو یک برنامه دارد. علاوه بر این اطلاعات شما در مورد مشکلات یک تازه وارد داغترو به روز تر است .مهمتر از همه اینکه در همین کمک رسانی ها میتوانید دوست پیدا کنید و غم غربت را کاهش دهید درحالیکه قدیمیترها حتی دیگر نیازی به پیدا کردن دوست هم ندارند و شاید علاقه ای هم نداشته باشند که دایره دوستانشان را بیش از این گسترش دهند.

کمک رسانی به دوستان چیز زیادی نمیخواهد که بخواهید منتظر جا افتادن در زندگی آمریکایی باشید،یک عدد تلفن وآدرس ایمیل میخواهد یک آدرس ثابت پستی حداقل به مدت 6 ماه و در حالت پیشرفته ترِ کمک رسانی ،یک عدد ماشین برای رفتن به فرودگاه دنبال مهاجر تازه واردو مهمتر از همه کمی وقت و داشتن روحیه دلسوزی و حمایت که بتوانید به او مشاوره بدهید و به سوالات کوچک و بزرگ جواب دهید. اگر اینها را دارید بسم الله . کمک رسانی پول و شغل و خانه بزرگ نمیخواهد که فکر کنید باید آنها را داشته باشید. مهاجر تازه وارد قرار نیست در منزل شما مستقر شود چون مستقیم به هتل خواهد رفت . فقط باید او را راهنمایی کنید که کدام هتل ارزانتر و بهتر است و به او در گرفتن هتل کمک کنید. او به غیر از پول بنزینتان اگر دنبالش تا فرودگاه بروید خرج دیگری برای شما نخواهد داشت. که اگر آن هم برای شما خیلی مهم است میتوانید قبلش با او طی کنید و پول بنزین را هم از او بگیرید . کسی قرار نیست شما راتلکه کند یا از شما سو استفاده کند و یا برای شما دردسر ایجاد کند شما حدو مرزهای کمک رسانیتان را مشخص میکنیدو فرد کمک گیر در همان محدوده شما از شما کمک خواهد خواست. و اگر بیشتر خواست شما برایش روشن خواهید کرد که حد کمک رسانیتان آنقدر نیست.

شما به عنوان فرد کمک رسان لطمه ای نخواهبد دید .اگر این کمک رسانی ضررهای جدی و جبران ناپذیر به کسی زده بود الان همچنان عده ای در این سایت اعلام امادگی نمیکردند چون پستها را که میخوانی خیلی از کسانیکه اعلام امادگی کرده اند اکثرا تجربه کمک رسانی داشته اند. در ضمن شما هرچقدر هم در ایران از دیگران لطمه دیده باشید در نظر داشته باشید که در آمریکا با برنده لاتاری که اکثرا جوان تحصیل کرده و بیشتر از قشر متوسط هستند طرف هستی که اف بی آی چک را رد کرده . شما با یک قاچاقچی و دزد و دلال طرف نیستی که بخواهید واهمه داشته باشید.
من به شخصه با هر برنده لاتاری در امریکا که اشنا شده ام آدمهای خیلی خوب و قابل اعتمادی بوده اند و دوستان خیلی خوبی در میان آنها پیدا کرده ام.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان تازه واردو قدیمی
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ

پیام‌های این موضوع
RE: حمایت از کسانی که کسی را در امریکا ندارند - توسط rasarasa - 2011-08-10 ساعت 00:55

کاربران در حال بازدید این موضوع: