2011-08-11 ساعت 20:42
(2011-08-11 ساعت 20:20)LINDA1376 نوشته: من جدیدا از انکارا برگشتم. مصاحبه نامزدی داشتم . خیلی سخت سوال می کردند .....
لیندا خانم! شرایط شما رو درک میکنم ولی باور کنید که تا حدود هشت یا نه ماه پیش وضعیت اونطوری بود که ماها نوشتیم. مصاحبه من سه دقیقه هم طول نکشید و دو سه سوال کامل ساده پرسید که از کجا آشنا شدین و کجا کار میکنی و کارت دولتی هست یا نه! همین و بس.
مصاحبه سخت سه دلیل بیشتر نمیتونه داشته باشه. یا صرفا به اون کیس مربوط میشه یعنی آفیسر که کیس رو مطالعه کرده, احساس کرده که مشکلی توش هست و باید حسابی سین جیم کنه یا کلا اون آفیسر به قول سرباز وظیفه ها عشق نظام هست و دوست داره سختگیری کنه (احتمالا تازه کار هست) یا واقعا سفارت به خاطر افزایش تعداد تقاضاهای ویزای نامزدی داره به این مورد حساس میشه, چیزی که الان مدتی هست مثلا در چین اتفاق افتاده و مثل نقل و نبات ویزای نامزدی رو رد میکنن.
اینو توجه داشته باشین که کار آفیسر با مصاحبه شما تموم نمیشه. آفیسر میدونه که این کیس تا زمان گرفتن سیتیزنشیپ یا کنسل شدن گرین کارت و خارج شدن طرف از آمریکا جزو پرونده اون هست و چون تا اون زمان متقاضی درگیر مصاحبه ها و بررسی های متعددی خواهد بود, آفیسر نمیخواد کیسی رو که احتمالا طلاق داره یا به نظر ازدواج مصلحتی میاد یا ممکنه بعدا در مصاحبه های داخل آمریکا رد بشه رو تایید کنه چون براش از نظر کاری امتیاز منفی محسوب میشه.
ممکنه بگین چه سوالاتی ازتون پرسید؟ واقعا همه ما کنجکاویم بدونیم چی شده؟