2011-08-12 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-12 ساعت 01:44 توسط bahman sabourizadeh.)
(2010-12-02 ساعت 21:17)eamini1 نوشته: سلام
وضعیت من هم دقیقا" مثل شماست بجز محل مصاحبه که در ابوظبی بود.روز مصاحبه گفتند مدارکتون کامله و از هفته آینده سایت رو چک کنید.از 2 خرداد تاکنون هر روز چک میکنم ولی متاسفانه خبری نیست.چندین e.mail فرستادم ولی جواب همیشه یکنواخت بود:
Your case is undergoing administrative processing and still pending
پسرم را بهمن پارسال و قبل از 18سالگی فرستادم دبی به این امید که کار گرفتن ویزا زیاد طول نمیکشه.
اینها رو نوشتم که بدونید افراد زیادی مثل من و شما هستند و متاسفانه هیچ کاری جز صبر نمی توانیم انجام دهیم.
با تشکر
ویزا : F4
تاریخ مصاحبه :23 می 2010 ابوظبی[/size]
سلام
بالاخره کلیرنس شما اومد؟ کی(چه تاریخی)؟ کلیرنس من بعد از 15 ماه نیومده!! بسر من 13 ماهه که توی مالزی سرگردونه.فکر می کنید کی بیاد؟
ممنون
(2011-07-09 ساعت 17:38)bobco نوشته: با سلام
پست های اینجا خیلی قدیمیه
یک سوال دارم و اگر کسانی در شرایط من هستن بد نیست که هم رو در جریان بذاریم
من 27 سپتامبر 2010 رفتم واسه مصاحبه ( انکارا ) کیس من خانوادگی هستش از طریق مادرم که سیتی زنه
خانم متصدی خوب همه چی رو چک کرد ، و خیلی مصاحبه کوتاهی بود ( فقط چند دقیقه ) برگ آبی را داد دستم و گفت همه چی مرتبه بین 2 تا 3 ماه دیگه از طریق سایت چک کن سمارت آمد بیا اینجا و فرمهای W2 , 1040 اسپانسر هاتو را هم بیار
الان نزدیک 10 ماه گذشته و کارم شده چک کردن این لینک سفارت در مکاتباتی هم که کردم به من میگن که در حال بررسی هستش !
پی گیری کردم چند ماهه جواب آمده واسه دیگران ( البته حتما که کیس ها فرق میکنه ) اما من فعلا پا در هوا اینجام
من شغل دولتی هم نداشتم اما سفری به شمال عراق داشتم شاید این مورد حساس واسه انها باشه
اگر کسی در شرایط من هست تجربیاتمان را به اشتراک بذاریم
در ضمن من ترکیه خیلی زیاد میرم و اطلاعات خوبی هم دارم کسی کمکی میخواد در خدمت هستم
زندگی عجیبیه نه ؟
سلام
آره. واقعأ که خیلی عجیبه. 15 ماهه که منتظر جواب کلیرنسم!امیدی هم ندارم که به این زودیها اعلام بشه . همه خانواده ام براکنده وسردرگم هستن.