کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2011-08-19 ساعت 04:09)rasarasa نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 00:46)someil نوشته:  سلام
دوستان داوطلبان کمک در اینور آب میتونند یه صندوق پستی سالانه در ادارهusps اجاره کنند که اگه دوستی از اونطرف آدرس خواست آدرس همون صندوق پستی رو بهش بدند بنظرم اداره مهاجرت هم این آدرسو قبول میکنه اگه فرضا سالی ده نفر هم آدرس بخوان آدم میتونه بهشون بده هزینه اش سالانه 50 دلار بیشتر نیست خوبیش هم اینه که خودصاحب صندوق هم میتونه ازش استفاده کنه اگه خواست هزینه نامه ها هم از صاحبش بگیره ارزششو داره .این قضیه نداشتن آدرس یه استرس ناجورری داره تو اول کار. با تشکر ویژه از آقا محسن برای کمک به این عزیز.

کسی که از این نوع صندوقها دارد آدرسش برای کی سی سی و هر اداره دیگر به عنوان یک آدرس رسمی قابل قبول است . ولی قضیه سر اینست که مثلا اگر من این کار را انجام دهم بنده خانه ام در سن فرناندو ولی است و صندوق من به کار کسی که میخواهد به سنفرانسیسکو مهاجرت کند نمیاید . از این که بگذریم فقط تعداد محدودی از مهاجران آدرس ندارند و همانها هم که ندارند بلاخره یک نفر دوست و آشنایی کسی یا از همین مهاجرسرا کسی را در شهر موردنظرشان پیدا میکنند و مشکل خود را به اینصورت حل میکنند . از همه اینها هم که بگذریم اصلا مگر چند نفر از مهاجرسراییهای بی آدرس در سال به ولی مهاجرت میکنند که من بخواهم برایشان صندوق پست اجاره کنم؟اگر هم بخواهیم نقش پستچی برای تمام ایالتها را بازی کنیم ،صندوق پستی که من یا آقای ایکس اجاره کند جز هزینه اضافی و گرفتن وقت ،برای من نوعی چیزی نخواهد داشت چون هر روز باید دردسرِ این را داشته باشم که از خانه یا محل کارم تا صندوق پست بروم و آنرا چک کنم و ببینم برای فلان دوست مهاجر که الان در شیکاگو است نامه ای آمده که برایش پست کنم یا فلانی که در تگزاس است و همه اینها برای من نوعی بدون در نظر گرفتن هزینه اش وقت گیر است. این روش اصلا عملی نیست چون ما با یک کشور گسترده طرفیم و مهاجرهای محدود که هر کدام به گوشه ای از آن مهاجرت میکنند و اغلب خودشان کسی را برای کمک پیدا میکنند.

بنده همچنان پیشنهادم اینست که خودتان به صورت فردی بگردید کسانی که واجد شرایط برای کمک به شما هستند را پیدا کنید و از آنها درخواست کمک کنید اگر هم از چندتای آنها نه شنیدید ناراحت نشوید بلاخره یکی به شما جواب مثبت خواهد داد.
با سلام
پیشنهاد من بطور مشخص اینه که بزرگان قوم سه صندوق در سه ایالت پررفت و آمد امریکا داوطلب بشوند واجاره کنند برای یکسال. هر صندوق هم حداکثر شاید درسال بیش از 5 الی 10 نامه از این دست بهش ارسال نشه یعنی هر چهل روز بطور متوسط یکبار.در هر حال این نامه ها باید بطرف صاحب اصلیشان پست بشه در هر جایی که هستند .آیا صاحب صندوق اگه هر یکماه یا چهل روز یه بار بره صندوقشو چک کنه خیلی وقتش گرفته میشه؟در عوض فردی یا خانواده ای رو از نگرانی درمیاره .حظ روحیشو هم میبره باعث بوجود اومدن چنین چالشهایی هم در سایت نمیشه ضمنا تاکید میکنم که عرایض بنده فقط در حد یه پیشنهاد هست حال خود دانید. موید ومنصور باشید دوستان

کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
پاسخ
تشکر کنندگان: hamid_reza ، mr relax ، AmericanHamid ، maaref ، tamanna

پیام‌های این موضوع
RE: حمایت از کسانی که کسی را در امریکا ندارند - توسط someil - 2011-08-19 ساعت 07:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان