کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
داشته ها و نداشته های مهاجرت
سلام به همه !

از آنجاييكه هميشه « مرغ » همسايه « غاز » است و بقول معروف تو امريكا «خر» خيرات مي كنند !!!!Big Grin و با عنايت به اينكه همه جا آسمان همين رنگ است و امريكا هم « مشكلات خودش » را دارد ! از مطلب داشته ها و نداشته هاي مهاجرت بيشترين استفاده ممكن را برده و اعلام ميدارم :

اگر ثمره مهاجرت براي خانواده من ( هر كدام از ما راهيان راه مهاجرت ) فقط همين باشد كه به آزادي و امنيت اجتماعي برسيم كه آرش جان به عنوان يكي از داشته هاي مهاجرت عنوان مي كنند ؛ پس هيچگاه از مهاجرت و اين تصميمم پشيمان نخواهم شد !

اگر در نهايت بتوانم به امريكا يا استراليا مهاجرت كنم و فرزند كوچكم در يكي از اين دوكشور مشابه تحصيل كند و با رسم و رسوم و قوانين حاكم بر اين جور اجتماعات رشد كند ، با تمام سختي هايي كه خواهم ديد ! با همه تحقير هاي احتمالي كه نصيبم ميشود . با تمام نيشخند هايي كه گاهي براي گفتن YES يا NO در جواب شخصي كه حرفش را نفهميدم ! روبرو خواهم شد ؛ با قبول امكان اينكه پسر كوچك و نازم شايد در 18 سالگي ديگر از دنياي من نباشد ! و من را در جامعه اي كه به ان تعلق خواهد داشت غريبه و مهمان ( مهاجر ) ببيند ، با قبول اينكه در جامعه مثل امريكا بايد از صفر و زير صفر شروع كنم ، و ..... باز هم آغوشم را براي لمس تمام سختي ها و در عوض يافتن بستري مناسب جهت ايجاد يك زندگي آزاد مي گشايم. اگر فرداي فرزند من تغيير مثبت كند قطعا من هم شاد خواهم بود !

باشد كه از اندوخته 30 سال زندگي در ايران يادگارهايي ارزنده با خود به غربت ببرم و با ياد نداشته هايم در ايران از داشته هايم در ديار جديد حداكثر استفاده را بنمايم.

پاسخ
تشکر کنندگان: rs232 ، RosalovesUSA ، amiry ، ahmadzareii ، success ، humsun ، kavoshgarnet ، maaref ، MPU ، *NASIM* ، shatsi ، پادتنش ، taherifar ، leader-m

پیام‌های این موضوع
داشته ها و نداشته های مهاجرت - توسط rs232 - 2011-04-14 ساعت 21:35
RE: داشته ها و نداشته های مهاجرت - توسط rs232 - 2011-04-14 ساعت 23:42
RE: داشته ها و نداشته های مهاجرت - توسط rs232 - 2011-04-15 ساعت 01:29
RE: داشته ها و نداشته های مهاجرت - توسط rs232 - 2011-04-15 ساعت 19:39
RE: داشته ها و نداشته های مهاجرت - توسط rs232 - 2011-05-10 ساعت 03:01
RE: داشته ها و نداشته های مهاجرت - توسط rs232 - 2011-05-10 ساعت 19:57
RE: داشته ها و نداشته های مهاجرت - توسط saied-k - 2011-09-10 ساعت 16:35
RE: داشته ها و نداشته های مهاجرت - توسط amiry - 2011-10-09 ساعت 17:29
RE: داشته ها و نداشته های مهاجرت - توسط amiry - 2011-10-15 ساعت 10:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان