2011-09-23 ساعت 22:35
دوستان عزیز چند وقتیه در امضا برخی اعضا مسایل مذهبی زیاد شده-البته از نظر من عقاید هر کسی تا جاییکه به آزادی عقاید دیگران لطمه ای وارد نکنه قابل احترامه-و این مسئله فکرم رو درگیر کرده چون در ایران ما خیلی چیزها رو داریم که در راستای اینجور چیزاست و که توی امریکا نیست
شما اگه بخواین برین نماز جماعت یا صبح اول وقت دعای ندبه یا سایر ادعیه که نیاز به جمع می باشد و توصیه هم بر جماعت بودن این فرایض شده ایران خیلی بهتره
توی ایران بیشتر از همه جا مسجد و تکیه داریم و هر جایی مشغول کار باشی برای وقت نماز دیگه هیچکی بهت کار نداره و خیلی مسائل که سهولت عبادت رو مهیا کرده
حالا برای کسایی که انسانهای مذهبی هستند دلیل قویتری برای مهاجرت هست؟
البته اینو اضافه کنم تقریبا اکثر آدمها به خدا و . . . اعتقاد دارند ولی منظورم مذهبی اون عده ایند که به غیر این موارد به خیلی مسایل دیگه هم پایبند هستند
شما اگه بخواین برین نماز جماعت یا صبح اول وقت دعای ندبه یا سایر ادعیه که نیاز به جمع می باشد و توصیه هم بر جماعت بودن این فرایض شده ایران خیلی بهتره
توی ایران بیشتر از همه جا مسجد و تکیه داریم و هر جایی مشغول کار باشی برای وقت نماز دیگه هیچکی بهت کار نداره و خیلی مسائل که سهولت عبادت رو مهیا کرده
حالا برای کسایی که انسانهای مذهبی هستند دلیل قویتری برای مهاجرت هست؟
البته اینو اضافه کنم تقریبا اکثر آدمها به خدا و . . . اعتقاد دارند ولی منظورم مذهبی اون عده ایند که به غیر این موارد به خیلی مسایل دیگه هم پایبند هستند
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .