2011-10-04 ساعت 03:42
(2011-10-04 ساعت 03:07)planetearth نوشته:(2011-10-03 ساعت 23:52)golesang نوشته:اولا اگر لندن تشریف آوردید چون دیگه ویزا ترانزیت لازم ندارید اصلا با مامور مهاجرت روبه رو نمیشوید و فقط هواپیما را عوض میکنید پس اصلا با کسی برخورد نمیکنید که حالا رفتارش خوب باشه یا بد...(2011-10-03 ساعت 21:19)najibi نوشته:(2011-10-03 ساعت 14:42)golesang نوشته: 2-و اینکه تو این سایت خیلی خوندم که فرودگاه هیترو لندن خیلی به ایرانیها گیر میدن لطفا اگر کسی اطلاعات دقیق تری در این زمینه داره بگه چون من مادرم دوسال پیش رفته بود انگلیس میگفت تاحالا تو هیچ فرودگاهی به اندازه فرودگاه هیترو بهم احترام نذاشته بودن و کمکم نکرده بودن ولی خوب ما چون ترانزیت هستیم شاید موضوع فرق کنه راستش هواپیماهای بریتیش خیلی بزرگ و وسوسه کننده هستش اما من چون دوتا بچه کوچیک دارم برام مهمه که تو فرودگاه اذیت نشیم ؟؟؟
دوست عزیز, اون مدتی که ما توی اون کشور بودیم و از فرودگاه هیترو رفت و آمد میکردیم از نظر رفتاری خیلی آدم های خوب و متمدنی بودند(۲ سال پیش ). سختگیری هاشون واسه همه هست نه فقط ایرانی ها.خلاصه که ما هیچ موقع بی ادبی یا به قولی از گل نازکتر نشنیدیم.
ممنون دوست عزیز از پاسختون من تو چند تا از تاپیکهای این سایت خیلی نکات بدی در مورد فرودگاه هیترو خوندم حتی کسانی رو که با بریتیش بلیط گرفته بودن کلی توصیه میشد بهشون که بلیطشون رو عوض کنن حتی چند تا از دوستان گفتن که تا چند روز بعد ورود به آمریکا عصبی بودن از رفتارهای بدی که تو فرودگاه هیترو باهاشون شده بود برای همین ترسیدم وگرنه خودم دوست دارم با بریتیش برم چون هواپیماهاش خیلی بزرگه و برای ما که بچه داریم راحت تره
به هرحال امیدوارم هممون با بهترین و راحت ترین ایرلاین بریم
فاصله سندلیهای هواپیما در کلاس اکونومی معمولان ۳۲ اینچ هست که به ( )معروفه و مثلا در بی ام آی ۳۱ اینچ هست چون میخوان مسافر بیشتری سوار کنن..همون طوری که عرض کردم قبلان شرکت بریتیش ایرویز ۱۵ سال هست به ایران پرواز نداره و این شرکت بی ام آی در واقع صاحب اصلیش لوفتهانزا آلمان میشه.
هواپیما ترکیه ایرلینز هم از هواپیما کوچیک ۷۳۷ استفاده میکنه و یا اینکه مثلا شما را با یونایتد ایرلینز میبرند چون ۲ تا شرکت با هم کار میکنند.
از نظر سفر باید تقسیم کنید که مثلا زمان سفر از تهران به کشور دوم و از اونجا به آمریکا تقریبا برابر باشه تا خستگی کمتر باشه...پرواز امارات به لوس آنجلس خیلی طولانی هست ولی کی آال ام و لوفتهانزا پروازهای خوبی دارند ولی گرون تر هستند.
اگر از تهران به لندن پرواز میکنید یادتون باشه از تهران باید بروید ارمنستان و ۱ ساعت سوختگیری کنید و دوباره پرواز به لندن و دوباره هواپیما عوض کنید و به آمریکا تشریف ببرید...
دوست عزیز ما از کشور رومانی میریم در هرصورت باید یه پرواز تقریبا کوتاه به آمستردام یا لندن داشته باشیم بعد از اونجا بریم پرواز کی ال ام برای مسیر آمستردام - دالاس ایرباس A330-200 هستش و بریتیش برای این مسیر بوئینگ 400-747 هستش و برای هردو مسیر بخارست به لندن و لندن به دالاس هم خود بریتیش ایرویز هست حالا ما هم یا با بریتیش میریم یا با کی ال ام
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری