2011-10-05 ساعت 06:45
(2011-10-05 ساعت 06:40)javad_2 نوشته:من خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم،(2011-10-05 ساعت 04:31)psy** نوشته:(2011-10-04 ساعت 20:22)javad_2 نوشته:دوست عزیز خیلی ممنون از این که وقت گذاشتید و پاسخ سوال من رو دادید.(2011-10-04 ساعت 02:05)psy** نوشته: با سلام به همگی،دوست عزیز با یکی از آژانسهای املاک در اونجا صحبت کن البته بعید میدونم 1 ماهه بتونی جایی رو پیدا کنی ولی اگر آشنا داشته باشی میتونه بنام خودش برات جایی رو اجاره کنه ولی من شنیدم بدون اون باید پول 6 ماه رو پیش بدی
از بین دوستانی که در لوس انجلس هستند کسی میتونه من رو راهنمایی کنه، که تو این شهر اگر بخواهیم یه جا برای اقامت تقریبا ۱ ماه بگیریم تا گرین کارتمون رو بگیریم و از آمریکا خارج بشیم، کدوم قسمت شهر میشه جا پیدا کرد؟ ما یه بچه تقریبا ۴ ساله داریم و یه یه استودیو تمیز هم برامون کافیه، اما نمیدونم که بهتره قبل از سفر جایی رو بوک کنیم یا این که بریم لوس انجلس و بد جایی رو پیدا کنیم؟
با تشکر
موفق و سلامت باشید
حالا چرا لوس آنجلس خیلی گرونه که اونجا بعدشم مگه شما آدرس کسی رو ندادی در سفارت از همون خواهش کن برات اجاره کنه جایی رو
ما به ۲ دلیل لوس انجلس رو انتخاب کردیم، یکی این که از نیو زیلند پرواز مستقیم برای این شهر هست، دوم این که آدرسی که به سفارت دادیم تو این شهر هستش.
راستی کسی که آدرسش رو به ما داده آشنای مستقیم خود ما نیست، و ما نمیتونیم بیشتر از این انتظار کمک ازشون داشته باشیم، منظورم اینه که ازشون به خواهیم که برامون خونه اجاره کنند.
با توجه به این که میگید لوس آنجلس گرونه، شما کجا رو پیشنهاد میکنید؟
سلام دوست من
شما میتونید شهرهایی مثل هیوستون یا آستین یا دالاس از تگزاس و یا سالت لیک سیتی از یوتا و یا آتلانتا از جورجیا رو انتخاب کنی هم ارزان هستند و هم آب و هواش برای 1 یا 2 ماه دیگه خوب هستش
بهترین راه اینه که از دوستان و آشنایانتون در ایران کمک بخواهید تا کسی رو بهتون معرفی کنن که مشکل اجاره کردن خانه رو برات حل کنه مطمئن باش پیدا میکنی کسی رو
موفق باشید
امیدوارم شاد و سلامت باشید