کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2011-10-12 ساعت 10:33)آرتين نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجر
من قصد رفتم به سیاتل رو دارم از دوستان کسی هست که بخواد انجا بره ؟ بلیط هم قیمت کردم با لوفتانزا 1.300.000 تومان و با کی ال ام 1.680.000 تومان کسی پیشنهادی داره که ارزون تر باشه ممنون میشم اگر راهنمایی کنید .
نگفتین که یک طرفه با این قیمت یا رفت و برگشت؟
چه تاریخی؟ تعداد توقف ها و مدت زمان پرواز براتون اهمیتی داره یا نه؟
در پرسیدن این سوالها به این موارد دقت کنید چون در قیمت تاثیر داره. حتی بار همراه رو هم در نظر بگیرید. بعضی ها به خاطر محدودیت باری یک هواپیمایی مجبورند 100 دلار جریمه برای چمدان دوم بدهند.

من یک طرفه و برای ژانویه فرض میکنم:
با دو توقف ارزونترین آلیتالیا ست. 980$ برای هر نفر که اگه از آژانس های ایران بپرسی، کمی رقمش کم یا زیاد میشه.

با یک توقف هم این هست:
BMI - British Midland Airways Flight 932 321
Tehran Khomeini (IKA) to London Heathrow (LHR)
03:29am -15Jan, Sun
08:05am -15Jan, Sun
Coach

Continental Airlines Flight 929 763
London Heathrow (LHR) to Seattle/Tacoma (SEA)
10:05am -15Jan, Sun
05:35pm -15Jan, Sun
Coach

Flight Duration : 23hr 36min
Layover Time : 2hr 0min
Total Trip Time: 25hr 36min

این پرواز قیمتش رو سایت 1064 دلاره که مالیات هم روش میاد و نکته اش اینه که بخاطر محدودیت های ایران، ممکنه آژانسهای ایرانی نتونن براتون بخرن.
پرواز لوفتانزا با یک توقف، 60 دلار گرونتره ولی امکان خریدش راحت تر.

من برای پرواز غیر مستقیم به مقصد که اولین توقف در آمریکا مقصدم نباشه، به آژانس گفتم که اولین توقف رو بالای 5 ساعت بگیره(بستگی به کثرت مهاجران در اون ساعت داره) که پرواز بعدی رو به خاطر کارهای مهاجرتی از دست ندم.

تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، najibi ، AmericanHamid ، آرتين ، maryam58 ، joy ، maaref ، honey62

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط pefa - 2011-10-12 ساعت 13:22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان