2011-10-14 ساعت 15:49
سلام
من رشته ام کامپیوتر نیست اما یکی از دوستام اینجا ارشد کامپیوتر خونده اگر میخواید به اسکاتلند و ایرلند یا انگلستان بیایید تا اونجایی که من باهاش صحبت کردم باید سعی کنید مدارک سیسکو رو توی ایران بگیرید اون خودش می خواد برای گرفتن این مدارک برگرده ایران و یه دوره ببینه . میگه اگه این مدرک رو داشته باشی اینجا به راحتی کار پیدا می کنی
موفق باشید
من رشته ام کامپیوتر نیست اما یکی از دوستام اینجا ارشد کامپیوتر خونده اگر میخواید به اسکاتلند و ایرلند یا انگلستان بیایید تا اونجایی که من باهاش صحبت کردم باید سعی کنید مدارک سیسکو رو توی ایران بگیرید اون خودش می خواد برای گرفتن این مدارک برگرده ایران و یه دوره ببینه . میگه اگه این مدرک رو داشته باشی اینجا به راحتی کار پیدا می کنی
موفق باشید
(2011-10-13 ساعت 18:26)Majid26 نوشته: با سلام خدمت شما بزرگواران
بنده این انجمن رو از گوگل پیدا کردم و تازه عضو شدم. شرایط کلی من :
- 25 سال تمام.
- مدرک لیسانس (مهندسی تکنولوژی نرم افزار) با معدل در حدود 14 از دانشگاه آزاد.
- مدرک زبان با نمره 6.5.
- عدم سابقه کار رسمی.
- مدرک Network+.
- مدارک 7 گانه ICDL.
- دو کتاب غیر مرتبط با رشته ام نیز ترجمه کرده ام.
- توان مالی : برای 2 سال اول حداکثر تا ماهی 600 هزار تومان امکان هزینه کردن رو دارم.
- توان مالی برای استارت مهاجرت : ؟؟
بزرگواران,بنده هم مثل اکثر مردم علاقه مند به مهاجرت به آمریکا,کانادا,انگلیس و سپس ایتالیا هستم. اما واقع بین هستم و میدونم که امکانش نیست. به همین خاطر این جستار رو باز کردم تا از کمک شما بهره مند بشم. برای فوق لیسانس چه کشورهایی با شرایط من پذیرش دارن؟ که مهاجرت کنم و حین تحصیل,کار هم بگیرم و اگر شد ساکن بشم. اگر امکانش هست براتون صرفا نام چند کشور و دانشگاه رو بیان کنید. 2 سوال متفرقه هم داشتم :
- شرایط دو کشور اسکاتلند و ایرلند برای مهاجرت,تحصیل و کار (با توجه به وضعیت من) به چه ترتیب هست؟
- معمولا مهندسین کامپیوتر در صورت مهاجرت در چه زمینه هایی مشغول به کار میشن؟ آیا صرفا برنامه نویسی؟ در واقع میخوام ببینم اگر کسی برنامه نویسیش خوب نباشه ولی خلاقیت و کاراموزیش بالا باشه چه شرایطی داره؟ آیا همه چیز به برنامه نویسی محدود میشه؟
متشکر از شما بزرگواران
[font=Tahoma]هر وقت توي زندگي به يه در بزرگ رسيدي که روش يه قفل بزرگ بود نترس و نا اميد نشو!!!! چون اگه قرار بود باز نشه جاش يه ديوار ميذاشتن[/font]