کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
استفاده از خدمات بیمه عمومی و اسپانسر
نکته ای رو اضافه کنم در مورد مدیکل که اینجا (تکزاس) مدیکید نام داره و من خودم برای همسرم استفاده کردم
و اون این هست که با اینکه این برنامه فدرال هست و بودجه اون اعظمش از سورس فدرال میاد ولی تمام امور ان با استیت هست و استیت اصولا اسپانسر شما رو نمیشناسه و برنامه اسپانسر جداگانه و با دولت فدرال و اونهم بخشی از اون یعنی قسمتی از وزارت خارجه هست. حال اینها هر کدوم چه بلبشویی هست درون هر کدام یعنی هر کدوم از این 2 سازمان- وای به اینکه بخواهند اطلاعاتی هم رد وبدل کنن ! یعنی بر فرض هم که استثنا نشده باشه این برنامه درمانی وقتی شما از نظر استیت تایید میشوید این پایان کار هست. این رو گفتم اگر کسی خدای نکرده مشکل پزشکی داشت که در رنج این برنامه قبول میشد ترس و استرس الکی نداشته باشه. (البته این برای کیس لاتاری است که ممکن است فرد اصلا ضامنی هم نداشته باشد و با کیس خانوادگی یا غیره متفاوت است). اگر دوستان هم اطلاعات تکمیلی دارند حتما بفرمایند برای امکان جمعبندی افراد ذینفع.
در پناه حق
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: free_free ، یاشار و ماری ، arisa-mohammad ، mml ، ParsTrader ، majid89 ، SH1A2R3

پیام‌های این موضوع
RE: استفاده از خدمات بیمه عمومی و اسپانسر - توسط soheilbadami - 2011-10-21 ساعت 11:31

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان