کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نمونه مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
(2011-10-27 ساعت 01:26)Mehrafarin نوشته:  
(2011-10-27 ساعت 01:17)tenesi نوشته:  
(2011-10-26 ساعت 20:49)Mehrafarin نوشته:  
(2011-10-26 ساعت 15:51)satusa نوشته:  
(2011-10-26 ساعت 14:40)Mehrafarin نوشته:  من سایت روخوندم، فایل پی دی اف رو که مربوط به سفارت آنکارا هم بود خوندم هیچ جا ننوشته نامه را بفرستیم و یا ایمیل کنیم لطفا دوستان باتجربه راهنمایی بفرمایند.
نيازي به ارسال نامه دوم نيست. فقط پس از تعيين تاريخ مصاحبه، با سفارت مكاتبه كنيد و ازشون confirm بگيريد. البته هر سال ممكنه تغييراتي بكنه بنابراين بهتره از سايت سفارت همواره آخرين دستورالعمل رو دانلود كنيد و فقط به فايلهاي سال فبل اكتفا نكنيد.

موفق باشيد

درست می گید ولی من که از جریان لاتاری سالهای قبل اطلاعی ندارم همین دیروز رفتم داخل سایت و خوندم و چیزی ندیدم
منظورتون اینه که نامه مصاحبه را ایمیل کنم برای کنسولگری (آنکارا)؟

اصلاً مگه شما نامه مصاحبه رو با ایمیل دریافت کردید که بخوای بفرستی برای سفارت ؟؟؟ فکر کنم شما هم مثل من فقط یک ایمیل گرفتی که نوشته بود سایت آپدیت شده ، یه سری بزنید . تازه اونجا بود که تاریخ مصاحبه تو سایت مشخص شد . درسته ؟؟؟ میخوای به سفارت ایمیل بدی که خودتون برین تو سایت تاریخ مصاحبه رو ببینین !!!
امسال چون برای اولین باره که نامه تاریخ مصاحبه وجود نداره واقعاً برای همه سوال پیش خواهد اومد .
اما فکر کنم اگه صفحه سایت که تاریخ مصاحبه مشخص شده رو بصورت فایل pdf ذخیره کنیم و ایمیل کنیم به سفارت بد نباشه . نظر شما چیه؟

لطفاً دوستان نظر بدهند تا یه راهکار مناسب پیدا کنیم
من هم منظورم از سوالی که پرسیدم فرستادن همین فایل پی دی اف از طریق ایمیل بود بود.
راستش به نظر من نباید لازم باشه چون اگه اینکار لازم بود حتما در 4 استپ یا در همان نامه مصاحبه اینو ذکر می کردند من که جایی ندیدم اینو بگن. دوستان هم خواهش می کنم نظر بدند.

به نظر من هم لازم نیست . من هم ایمیل نزدم .
چند وقت دیگه سایت سفارت آپدیت میشه کیس نامبرهامون توش اعلام میشه دیگه . حالا اگه دیدم دیگه خیلی دیر شده و هنوز کیس نامبر من تو سایتشون اعلام نشده همون فایل pdf تاریخ مصاحبه رو براشون ایمیل می کنم

تشکر کنندگان: Mehrafarin

پیام‌های این موضوع
RE: نمونه مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - توسط tenesi - 2011-10-27 ساعت 01:43

کاربران در حال بازدید این موضوع: