2011-12-08 ساعت 17:29
(2010-03-05 ساعت 23:12)elli نوشته: بايد سطح زبان انگليسي شما در سطح قابل قبولي باشه كه شروع به فكر كردن به زبان انگليسي و يا حرف زدن با خودتون به اين زبان باشه در غير اينصورت فقط اشتباهات خودتون رو ملكه ذهن خودتون مي كنيد.من یک ماهه که این کار ها رو می کنم . ولی الان تویه هزاران لغت انگلیسی غرق شدم و سرم داره میترکه
اگر وقت كافي براي زبان خوندن داريد بهتره از يك كلاس گروهي براي اينكار استفاده كنيد. اگر براي امريكا رفتنه حتما اكسنت امريكن باشه چون اگه با بريتيش شروع كنيد يه كمي طول مي شه كه گوشتون به اكسنت ديگه ايي عادت كنه. اصلا ارتباط خودتون را با زبان قطع نكنيد حتما فيلم و سريال انگليسي رو روزانه تماشا كنيد. اگر براي دانشگاه مي خواهيد بهتره روي فرمال كار كنيد در غير اينصورت بيشتر بر اين فرمال ها و ادبيات عاميانه كار كنيد بهتره .چون به قدر كافي ما ايراني ها فرمال صحبت مي كنيم. يك پارتنر براي تمرين پيدا كنيد كه سطح اش از شما بالاتر باشه . هيچ چيز مثله صحبت كردن مداوم به ماهايي كه در محيط نيستيم كمك نمي كنه.
هميشه در كنار تماشاي فيلم و سريال يك دفترچه كوچك قرار بديد و هر كلمه را بلد نبوديد يا جمله ايي رو كه به نظرتون جالب اومد بنويسيد و بعدا حفظ كنيد. كلا بهترين كار در كنار كلاس و مطالعه ، كپي و پيست كردن از روي منابع معتبر مثله فيلم،سريال و كتاب هاي آموزشي و ديكشنري است.

وجود آدم زنده از پنج جز ساخته شده است
تن ، جان ، روان ، وجدان ، فروهر
تن ، جان ، روان ، وجدان ، فروهر