کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آرشیو سفرنامه های ۲۰۱۲
(2011-12-09 ساعت 14:26)ouife نوشته:  با سلام خدمت همه ی دوستای خوب

خواهر من 8 آذز مصاحبه داشت، که میشد 3شنبه .ما برای جمعه بلیط گرفتیم (میشد شنبه بریم اما از اصفهان پرواز نبود). از قبل برای شنبه ساعت 8 صبح وقت دکتر گرفته بودیم که با خیال راحت بریم. به دوستان پیشنهاد میکنم بیمارستان nmc ابوالحیل برن چون در مقایسه با Middle East قیمتاش مناسب تره. میتونین با این ایمیل وقت بگیرین dr.vinodprabhu@nmc.ae
خلاصه ما سوار هواپیما شدیمو توی راه گفتیم بشینیم فرمایی که فرستادیمو یه نگاهی بهشون بندازیم..که همون اولش دیدیم تاریخ فارغ التحصیلیه خواهرمو توی ترجمه یه ماه جلوتر نوشته بود که دیگه بی خیال بقیش شدیمBig Grin
رسیدیم دوبی رفتیم خونه ی یکی از دوستامون و تا سه شنبه که مصاحبه بود انقدر خوش گذشت که خواهرم یادش رفت استرساشو ( که همشم بی مورد بود)

شنبه صبح رفتیم بیمارستان و مدارک لازمو ( 3 قطعه عکس، نامه مصاحبه و کارت زرد) بهشون تحویل دادیم.اول قد و وزن و فشار و معاینه ی چشم ، بعدم دکتر یه سری سوال کرد (با اینکه هندی بود به فارسی) که یه سری بیماریهارو پرسید داشتی یا نه! بعدم آزمایش خون و x-ray . یه واکسنم بود که دخترهای همسن خواهر من باید میزدن . بقیه واکسنارم همون اصفهان زده بود که همشم قبول کردن. کلا 1130 درهم شد که 500 درهمش مال اون واکسنِ بود. نتیجشم گفت پس فردا ( فرداشم حاضر بود، دید ما وقت داریم گفت پس فردا ).

روز یکشنبم زنگ زدیم با خانوم ملیکا هماهنگ کردیم برای مصاحبه . شماره ی ایشون هم اینها هستن
557388634 971+
567889083 971+
یه کیا موتوره چندین نفره هم دارن که جای همه میشهSmile
توی راهم کلی تعریف کردیم اصلا متوجه نشدیم کی رسیدیم.رفت و برگشت 150 درهم میگیرن که چون ما از شارجه رفتیم 200 درهم دادیم.

خلاصه ساعت 7 رسیدیم ابوظبی . دو سری نیمکت گذاشته بودن . سمت راست مال غیر مهاجرتیا بود سمت چپ برای مهاجرتیا. منتظر نشستیم و از اونجایی که خواهر من یکم استرس داشت براش آهنگ همه چی آرومرو گذاشتم :دی اینجوری حرفای اطرافیانم اذیتش نمیکرد. ساعت 7:45 یه آقایی با کت و شلوار و کلاه هندی اومد پاسپورت و نامه وقت مصاحبرو دید . و یکی یکی میفرستاد دم در سفارت اونجا یکم صبر میکردن تا درو باز کنن و راه بدن داخل. خوب از اینجا به بعد گوشیو میدم به خواهرم:

اول بازرسی بدنی کردن واگه خوردنیو اینا داشتی میگفتن خودت امتحان کن یکم بعد میذاشتن ببری داخل! وارد یک سالن شدیم و بعد از گذشتن از یک محوطه زیبا وارد ساختمان اصلی سفارت شدیم. یک شماره گرفتیم که مال من 3 بود . سمت راست صندلی چیده بودن و سمت چپ 10 باجه کنار هم قرار داشت. روی صندلی ها منتظر نشستیم. ساعت 9 پرده ها کنار رفت و باجه ها باز شدند. من از قبل سفرنامه ها رو خوانده بودم و خانوم تپل گوگولی مگولیه باجه شماره ی 9 را تصور کرده بودم و اتفاقا باجه تحویل مدارک من هم همان باجه بود. رفتم پیشش که بهم گفت برو پولو بریز به باجه ی اول و فیشش رو برای من بیار. 819 دلار ریختم( حتما با خودتون 19 دلارو داشته باشین تا کارتون سریعتر انجام بشه) . بعد به باجه ی 9 برگشتم برای تحویل مدرک. من مدارکمو توی یک کلاسور قسمت بندی شده گذاشته بودم و این خیلی بهم کمک کرد هر مدرکی که میخواستن سریع پیدا میکردم. همه مدارمکو بدون اصل تحویل دادم که شامل اینا بود:
نامه مصاحبه ، شناسنامه، کارت ملی ، مدارک تحصیلی (دیپلم،پیش دانشگاهی، لیسانسو من داشتم ) فرم اسپانسر و حساب بانکی که اسپانسرم فرمای مالیاتیو نفرستاده بود و فک کنم قابل قبول نبود چون حساب بانکیمو پرسید چقدره که گفتم حدوده 20 هزار تاست(توی ترجمه به ریال نوشته بودن!)
بعد منتظر نشستم تا صدا کردند :number 3 counter 12. که باجه انگشت نگاری بود. خانومی که اونجا بود پرسید English or Persian? که من گفتم انگلیسی اوکیه. اول 4 تا انگشت دست چپ و بعد 4 تا انگشت دست راست و سپس دو تا شستو روی یه صفحه ی مربعی لیزری push دادم. من دستم یخ کرده بود که بههم یه دستمال مرطوب داد تا روی انگشتانم بکشم و سپس دوباره انگشت نگاری کرد. بعد از انگشت نگاری دوباره نشستم.

بعد صدا کردند: number 3 counter 3. که رفتیم برای مصاحبه. خانوم آفیسر یک خانوم آمریکایی جوون بود که فارسی صحبت میکرد. اول به من گفت قسم بخور که من گفتم میشه یه چیزی بگم؟ و شروع کردم به گفتن اشتباهاتی که وجود داشت. مثلا پشت فامیلمو توی ثبت نام اولیه ننوشته بودم یا رشتم ترجمش با ترجمه دارالترجمه فرق داشت که خیلی مهربون با اون لهجه ی با نمکش گفت: این چیزا اصلا واسه ما مهم نیست

بعد از قسم یه امضا گفت بکنم( صفحه آخر فرم DS-230که فرستادیم kcc) بعد پرسید شما درستان تمام شده؟ که من گفتم بله.
نسبت اسپانسرو پرسید.
بعد پرسید چند بار لاتری شرکت کردین؟
و سوال آخر هم این بود که پدر و مادرتون چیکارن؟
بعد گفت که پاسپرتتون اینجا میمونه دوشنبه بیاین بگیرین ( به دلیل تعطیلی امارات به خاطر روز ملیشون 5 شنبه تعطیل بود)
ساعت 9:45 بود که من با برگهی آبی کوچیک بیرون اومدم Smile

بلیط برگشت من واسه جمعه بود که با اینکه چارتر بود عوض کردیم انداختیم سه شنبه ی هفته بعدش.

امیدوارم این سفرنامه بتونه به شما کمک کنه مخصوصا به خاطر اشتباهاتی که توی فرما دارین اصلا نگران نباشین چون مهم نیستن Wink از همه ی دوستان مهاجر سرا هم به خاطر کمکاشون مچکرم...

به امید ویزا گرفتن همه...

(2011-12-24 ساعت 12:39)manitala نوشته:  سلام به دوستان عزیز
اولا از مدیرای سایت تشکر میکنم به خاطر این فضایی که در اختیار ما گذاشتن تا بتونیم تجربیاتمونو با هم تقسیم کنیم. من شخصا خیلی از جوابهامو توی این سایت پیدا کردم و حالا که قسمت زیادی از کارهام انجام شده وظیفه خودم میدونم یه سفرنامه اینجا پست کنم تا دوستای عزیز دیگه شاید از تجربیات من استفاده کنن.

کیس نامبر من حدود 13000 بود و روز 20 دسامبر برای مصاحبه من انتخاب شد. من وضعیتی دارم که شاید یه مقدار جالب توجه کسانی که بعد از برنده شدن ازدواج کردن قرار بگیره. در واقع من با همسرم نامزد بودیم که فهمیدم لاتاری برنده شدم. خیلی سریع به KCC نامه زدم و وضعیتم رو اطلاع دادم و اونها هم جواب دادن که باید حتما ازدواج رسمی انجام بدی و مدارک همسرتو به همراه عقد نامه و ترجمه رسمی بفرستی. چون موعد ازدواج ما شهریور بود و نمی خواستم زمان رو از دست بدم اول فرم های خودم رو به همراه عکس فرستادم و بعد از عقد و گرفتن و ترجمه عقد نامه مجددا فرم های خودم رو آپدیت کردم. در واقع من فرم DS-230 رو برای همسرم پر کردم و همین فرم رو مجددا برای خودم بروز کردم و همراه با دو قطعه عکس همسرم و ترجمه عقد نامه برای KCC ارسال کردم. وقتی بعد از یک هفته با KCC برای اطمینان از اینکه مدارک دستشون رسیده مکاتبه کردم به من جواب دادن که کل اطلعات کیس من به ابوظبی منتقل شده. و بعد گفتن که در روز مصاحبه همراه با همسرت حاضر شو. با توجه به اینکه من دوستانی در ابوظبی دارم و بخاطر اینکه روز مصاحبه نزدیک به تعطیلات ژانویه بود برای اینکه از پرواز بعلت ازدهام مسافر جا نمونم دو ماه زودتر بلیط به ابوظبی رو با پرواز اتحاد خریدم. توصیه میکنم پرواز چارتر نگیرید چون اگه به هر دلیل بخواید زمان پرواز رو عقب یا جلو کنید امکانش نخواهد بود. بعنوان مثال ممکنه ویزاتون آماده بشه و بهتون بگن 4 روز دیگه بیا برای گرفتن ویزا که اگه پروازتون چارتر باشه و زمان برگشتنتون دو روز بعد از مصاحبه براتون مشکل پیش میاد. روز مصاحبه من سه شنبه بود پس بلیط رفت رو برای جمعه و برگشت رو هم برای جمعه گرفتم. اول فکر می کردم توی ابوظبی هتل بگیرم بخاطر همین پرواز الاتحاد رو خریدم که مستقیم به ابوظبی میره اما با توجه به اینکه هتل در ابوطبی گرونتره و آزمایشات مدیکال هم توی دبی ارزونتره و همچنین دبی شهر بهتری برای گشت و گذار و خرد هست از اینکار پشیمون شدم. در هر صورت هتل رو توی دبی رزرو کردم. هتل ارکید گرچه سه ستارس و خیلی هم فوق العاده نیست اما با توجه به اینکه توی دیره هست و به ایستگاه مترو، بیمارستان و مراکز خرید نزدیکه و میشه گفت یه هتل ایرانی هندیه گزینه مناسبی هست. این هتل در خیابان الرقه(به تاکسی ها بگید الریگا) در خیابان بطیین واقع شده. می تونید با صبحانه و شام رزرو کنید که حدود 116 هزار تومان برای هر شب میشه. کلا چون شما بیشتر از هتل برای خواب استفاده می کنید گزینه بدی نیست. خدمه بسیار محترم هستن و تور های تفریحی و گشت شهر و خرید و ساحل مجانی هم داره. غذاها تعریفی نداره اما میشه خورد. یه دیسکو هندی هم داره که من نرفتم. برای مدیکال من هم مثل بقیه دوستان NMC یا مرکز جدید پزشکی رو پیشنهاد میدم که در دیره و خیابان ابوهیل روبروی رامادا هتل واقع شده. دکتر کومار شوکلا یه پزشک محترم هندی هست که معتمد سفارت هست و زبان فارسی رو هم خوب صحبت میکنه. کل هزینه برای هر نفر 475 درهم شامل آزمایش خون 100 درهم، رادیوگرافی سینه 125 درهم و حق ویزیت 250 درهم هست که جمعا میشه 475 درهم البته اگه واکسن هاتون کامل نباشه بسته به نوع واکسن ازتون هزینه میگیرن. از من و همسرم نفری 100 درهم برای واکسن یادآور کزاز و دیفتیری گرفتن. کل هزینه ما 1050 درهم یا حدود 400 هزار تومان شد. بهتره روز قبل از مدیکال با بیمارستان تماس بگیرید و با رسپشن خانوم راجیتا صحبت کنید و وقت بگیرید اما اگه نشد هم اشکال نداره ساعت 7:30 صبح اگه برید بدون وقت قبلی هم میتونید ویزیت بشید. حتما با خودتون پول، پاسپورت، نامه وقت مصاحبه و کیس نامبر رو همراه داشته باشید. ممکنه به بعضی از خانوم های زیر 26 سال واکسن سرطان دهانه رحم تزریق بشه که 900 درهم هست ولی من ندیدم دکتر شوکلا به خانومایی که با ما بودن تزریق کنه. وقتی وقت گرفتید کمی باید منتظر بمونید که مدارکتون رو حاضر کنن. بعدش یه خانوم پرستار میاد و راهنماییتون میکنه که کجا پول پرداخت کنید و کجا آزمایش بدید. اول آزمایش خون، بعد رادیوگرافی بعد قد و وزن و نمره چشمتون رو اندازه می گیرن. بعد راهنمایی میشید به ویزیت نهایی توسط دکتر شوکلا. بعد از معاینه ازتون می پرسه که کی وقت مصاحبه دارید و بر اساس اون وقت جواب رو آماده میکنه. با شماره ای که توی برگه های مالی بهتون میدن باید برید و جوابو بگیرید. حتما میدونید که به هیچ عنوان نباید جواب رو باز کنید.
روز مصاحبه اکثر دوستان اول صبح یه تاکسی میگیرن به ابوظبی تا ساعت 7:30 جلوی سفارت باشن. ما شب قبل با اتوبوس رفتیم و شب رو خونه دوستم بودیم. اینطوری خیالمون خیلی راحت بود. اما توصیه میکنم ساعت 5:30 برید به ایستگاه اتوبوس که در بردبی هست و با هزینه 25 درهم برای هر نفر راحت برید ابوظبی. البته این ریسک هم ممکنه داشته باشه. اما برای برگشتن حتما با اتوبوس برگردید چون هزینش نفری 15 درهم هست ولی باید حداق 200 درهم به تاکسی پول بدید.
روز مصاحبه ساعت 7:30 حتما جلوی درب سفارت باشید. اول نامه تعیین وقتو نگاه میکنن بعد دونه دونه صدا میکنن که وارد بشید و چک امنیتی میکنن. موبایل و وسایل الکترونیکی رو میگیرن. وارد حیاط سفارت و بعدش محل مصاحبه خواهید شد. اونجا بهتون شماره میدن. منتظر میشید تا صداتون کنن. اول مدارکتون رو میگیرن. از ما فقط ترجمه خواستن و اصلا مدارک اورجینال رو نگاه نکردن. اگه عکس جدید داشته باشین میگیرن به جای قبلیا میگذارن. خانمی که مدارک منو گرفت کاملا به فارسی مسلط بود. مدارک لازم شامل شناسنامه،پاسپورت، کپی پاسپورت، مدرک تحصیلی، پایان خدمت، عقدنامه، مدارک اسپانسر بود. حتی مدرک سابق کار از من نخواستن. بعد مدارک همسرمو گرفتن که شامل شناسنامه و تحصیلات متوسطه بود. بعد یه فیش داد که مبلغ 819 دلار برای هر نفر واریز کنم. یادتون باشه اگه کپی پاسپورت نبریدد یک دلار هزینه کپی هم میگیرن. حتما و حتما پول خرد یک دلاری به اندازه کافی داشته باشید که به هیچ عنوان خرد نمی کنن و کلی اذیت خواهید شد. حتما هم به دلار بپردازید که به صرفه هست. بعد از پرداخت باید انگشت نگاری بشید و بعدش منتظر مصاحبه خواهید شد. مصاحبه گر سوالاتی در مورد اینکه در امریکا کجا خواهی رفت پرسید و در مورد شغلم سوالاتی مطرح کرد. و بعد از همسرم هم چند تا سوال در مورد کار پرسید. در آخر یه برگه آبی به من داد و گفت باید منتظر باشی تا پروندت بررسی بیشتر بشه. به همه آقایون این پروسه خورد ولی به خانوما گفتن برای گرفتن ویزا دو روز دیگه برگردید.
امیدوارم این نوشته بتونه کمکی برای دوستای گلم باشه
شاد باشید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel

پیام‌های این موضوع
آرشیو سفرنامه های ۲۰۱۲ - توسط Ali Sepehr - 2011-10-09 ساعت 17:09
RE: آرشیو سفرنامه های 2012 - توسط Ali Sepehr - 2011-10-09 ساعت 23:20
RE: آرشیو سفرنامه های 2012 - توسط Ali Sepehr - 2011-10-18 ساعت 17:17
RE: آرشیو سفرنامه های 2012 - توسط Ali Sepehr - 2011-11-07 ساعت 15:24