2011-12-25 ساعت 14:04
(2011-12-25 ساعت 10:40)nahid.t نوشته: دوستان سلام اميدوارم كه كلرينس همتون زودتر بياد راستش تجربه اي براتون داشتم و اون اينكه همسر من چون بهش كلرينس خورد دو بار به انكارا رفت و بار دوم هنگام برگشت بليط گير نياورد و زميني برگشت سه راهي خوي جلوش را گرفتند وبه ويزا گير دادند و اون گفت ويزا به خاطر مريضي هستش و حالا بعداز سه ماه به خونه زنگ و مدارك پزشكي را از ما خواستند خودتون ميدونيد توي اين شرايط و اينكه اون ها دنبال هر كي ميگردند كه جاسوسش كنند و درد سر درست كنند چقدر اضطراب آور هست پس تا ميتونيد سعي كنيد زميني برنگرديد و اگر هم مجبور شديد يه دليلي بگيد كه مدرك نخواهد موفق باشيدبا سلام
دوست عزیز اگه قرار باشه به این چیزاگیر داده بشه مطمئن باشین اونایی که تو فرودگاه هستن خیلی حرفه ای تر از اونایی هستن که در ایست بازرسی زمینی هستن. به نظر من مشکل همسر شما از اینجا نشات گرفته که ایشون در اثر استرسی که بهشون وارد شده گفتن که به خاطر مریضی هستش. خوب اونا هم فرق ویزای مهاجرتی رو با ویزایی که برای پزشکی صادر شده میفهمند. خوب کاملا واضحه که این تناقض کمی شک برانگیزه. بهتره تا مشکلات بیشتری براتون پیش نیومده اصل ماجرا رو بهشون بگین و یک دلیل قانع کننده برای دروغی که گفته شده پیدا کنید.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم

ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم