2011-12-28 ساعت 10:40
(2011-12-28 ساعت 03:06)saeed.kuchulu نوشته:ما چون شنيده بوديم ايميل رو دير ميزنن بهمون ، خودمون بهشون ميل زديم و يادآوري كرديم.همون شب فرستادن.(2011-12-26 ساعت 10:37)sima s نوشته:(2011-12-26 ساعت 05:21)saeed.kuchulu نوشته: سلام. ما 21 dec مصاحبه شدیم. من معاف از خدمت بودم و خودم و همسرم شغل دولتی نداشتیم. هر دو مهندس و فنی هستیم. بیشتر سابقه کار من مربوط به صنعت نفت و گاز. شاید بیش از 30-40 سفر خارجی داشتم.نه به هيچ وجه مشكوك نيست و فقط هم براي شما نفرستادن ما هم دقيقاً شرايطمون مشابه شما بود و همين طور كلير خورديم و قرار شد سوالا رو برامون ايميل كنن. اين سوالات يه فرم 9 سواليه كه كاربري به نام هستي بانو زحمت كشيدن و نحوه پاسخگوييش رو گذاشتن.
آفیسر ازمون پرسید شما که تحصیل کرده این و خونه دارین، بچه و زندگی خوب با وضع مالی خوب، چرا می خواهین برین که ما گفتیم به خاطر آینده بچه هامون.
بعدش آفیسر پرسید شغلامون چیه و ما هم تو 30 ثانیه جواب دادیم و خیلی هم مهم جلوه ندادیم. بعدش برگ آبی رو بمون داد و گفت که تا چند روز آینده ایمیلی بمون میزنه و راجع به کارمون توضیح بیشتر میخان که ما باید جواب بدیم و سایت رو 2 ماه بعد چک کنیم و 1 نفرمون بره ویزاهای همه رو بگیره.
داستان ایمیل به نظر من مشکوک میزنه!!! کسی به چنین حالتی برخورد کرده؟ هنوز امیدوار باشیم یا فاتحهمون خوندس؟ تا حالا هم که ایملی نیومده!!
از برندگان امسال تا جاييكه من ميدونم Man و shs به جز ما اين فرم رو گرفتن و خيلي زود هم كلير شدن. البته مصاحبشون تو نوامبر بود.
شما بعد از چند روز ایمیل رو گرفتین؟ البته اگه گرفتین. برای ما هنوز ایمیلی نیومده!
ولي نرمالش بعد 10 روز مياد، برا ما كه اتومات دوباره بعد 10 روز سوالا اومد كه ما تا اون تايم جوابا رو هم فرستاده بوديم.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند