(2012-01-01 ساعت 23:51)SALAR110 نوشته: من حدود 25 روز است سن خوزه هستم تو هتل نه خوشامد نه گرين نه به قول خانمم سشوار (ssn) هيچي نيامده تو اين مدت هر كجا كه بگيد رفتم براي اجاره خونه وآپارتمان اما نميشه واقعاً خسته شدم آخه با 2 بچه كوچك تو هتل سخته از دوستان كه بتونه راهنمايي كنه واقعاً نياز به كمك دارم اينجا همشون شغل و كرديت و کرساینر مي خواهند كه من ندارم تكليف ما چي هست ؟
دوست عزیز اینجا نباید صادق باشین و گار نه بهتونخون نمیدان. اگر ازتون پرسیدن که شغل دارید بگین آره . مثلا بگین تو بورس کار میکنید یا فارکس یا برای گوگل یا یوتیوب و این چیزا که نتونه بگه از کرفرمتون نامه بیارین. و نگید که تازه از ایران اومدین خلاصه هر جوری میتونید بلوف بزنید که بتونید خونه بگیرید. اینجا آمریکاس و اگه اینجوری نباشی خون بهت نمیدان. اگه زبانتون خوب نیست وقتی خونه سرچ میکنید براشون میل بزنید و تلفن بدین و بگین فقط بهتون تخت بدن چون اینجوری میتونید بفهمین چی میگن میدونم سخته ولی شدنی از بچههایی که اونجا هستن میخوام به این دوستمون کمک کنن.
ببخشید من از بهنویس استفاده میکنم اینجوری تایپ میکنه
از دوستان کسی ارواین کالیفرنیا و یا نزدیک اون هست؟ اگه کسی هست لطفا به من پیام خصوصی بده ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)