(2012-03-10 ساعت 19:31)shahab2012 نوشته:(2012-03-09 ساعت 23:41)zahra.h.nik نوشته:(2012-02-19 ساعت 19:02)aarshidaaa نوشته:(2012-02-19 ساعت 04:14)pejman_kh نوشته: سلام خسته نباشید.من کیس نامبر 1xxx هستم.آنکارا به من 9 آوریل وقت مصاحبه داده.می خواستم ببینم کارهای لازم و مدارک لازم که باید از قبل بفرستم چه چیزهایی هست؟با سپاس فراوان
دوست عزیز دروود
مدارکی که ما قبل از مصاحبه پست کردیم اینها بودند:
ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت و مدارک تحصیلی و عقد نامه و 2 قطعه عکس و فرم سفارت آنکارا
مدارکی که همرا بردیم:
اصل فارسی مدارک بالا + مدارک واکسیناسیون
در مورد مدرک تحصیلی از ما فقط آخرین مدرک تحصیلی برنده را خواستند و ترجمه عقد نامه را 2 سری تحویل دادیم.
شاد باشید.
سلام
میخاستم بدونم کپی ترجمه مدارک رو ارسال کنم یا اصلشو؟
من كپي ترجمه ها رو فرستادم و اصلشو توي تركيه تحويل دادم و مشكلي هم پيش نيومد. شايد خداي نكرده اصل ترجمه ها به دلايلي گم بشن. براي همين پيشنهاد مي كنم كپي رو بفرستيد.
دوست عزیز ، یکی از بچه ها توی سفر نامش نوشته بود که حدس میزنه نفرستادن ترجمه اصلی باعث افزایش زمان کلیر بشه شما که حضوراً رفتید نظرتون چیه ؟ کپی برابر اصلشو بفرستم مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان اگه کلیر بهمون نخوره و بین مصاحبه و بلیط برگشت 2 روز کاری فاصله باشه ( با خود روز مصاحبه سه روز ) پاس رو بهمون برمیگردونن ؟
اگه جواب بدید واقعاً ممنون میشم
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ