کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-03-25 ساعت 21:46)vahid_ce نوشته:  سلام برو بچ گل این سایت

کی میدونه انکارا لیر بهتره ببریم یا دلار؟

اگه لیر قراره ببریم اینجا بگیریم یا از ترکیه؟

سلام دوست عزیز
من فکر میکنم با توجه به اینکه در پروسه تغییر دلار به لیر از هر صرافی که این کار رو انجام میده ، باید یه مقداری سود هم به اون صراف داده بشه ، هر مقدار که دلار لازم دارین (440$ * تعداد نفرات مصاحبه شونده + هزینه پزشکی) رو دلار ببرین و الباقی رو بصورت لیر که پول رایج ترکیه هست و واسه خرج کردنش مشکلی نخواهین داشت. البته دوستانی که واسه مصاحبه رفتن اگه این قسمت رو توضیح بدن فکر کنم بهتر باشه که:
آیا هزینه پزشکی رو به لیر هم میشه پرداخت کرد یا نه؟
چون من فکر میکنم این هزینه ها یه نرخ مشخص رسمی باید داشته باشه و یه مرکز دولتی روی این نرخ ها نظارت داره و به این دلیل باید بشه اون رو به لیر هم پرداخت کرد و مرکز پزشکی اگه بخواد به دلار دریافت کنه میاد مثل صرافی ها اون نرخ تبدیل ارز رو از شما میگیره (لطفاً با تجربه ها توضیح بدنSmile)
در ضمن توجه داشته باشین با توجه به قوانین امروز کشور در زمان خروج ، به ازای هر نفر 1000$ به نرخ دولتی هم میتونین تهیه کنین و اون رو با خودتون برگردونین و ایشاا... با گرفتن ویزا همراه خودتون به دیار کفر ببرین ، تازه اگه خدای نکرده ، زبونم لال ، روم به دیوار ویزا نتونستین بگیرین Sad میتونین اون رو یا واسه سفر های بعدی نگه دارین یا با فروختنش تو بازار آزاد یه مقداری از هزینه هایی رو که کردین برگردونین.
البته بگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
این نظر من بود ، ما که میخواییم این کارو بکنیم ، بی پولیه دیگه چیکار کنیم ، یه تومن هم یه تومنه دیگه Big GrinTongue
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: kopol ، MAHDI2012 ، t.azimaie ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط hoda2012 - 2012-03-26 ساعت 03:32
سفرنامه - توسط ashkboosaval - 2012-05-15 ساعت 03:07
RE: سفرنامه - توسط ماندانا - 2012-05-15 ساعت 07:20

کاربران در حال بازدید این موضوع: