کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-03-29 ساعت 10:44)maka2 نوشته:  
(2012-03-29 ساعت 10:25)elias نوشته:  [quote='kopol' pid='158348' dateline='1332999913']
[quote='elias' pid='158340' dateline='1332995811']
با سلام
میخواستم بدونم که چطور میشه کشوری که مصاحبه دارم رو میتونم از ترکیه به مالزی تغییر بدم؟ مصاحبه من هم 29 می (9 خرداد) هست!
ایمیل اینجانب:
elias_yazdanshenas@yahoo.com
سلام دیگه دیر شده که بخواهی مکان مصاحبه رو عوض کنی باید قبل از ارسال مدارکت از kcc به سفارت اینکار رو می کردی ولی با این حال ضرر نداره و می تونی یک ایمیل به kcc بزنی و ازشون سوال کنی

ممنونم! ایمیل زدم اما میگن با سفارت ترکیه هماهنگی کنید! و برا اوونام ایمل آنلاین زدم 4 روزه که جوابم رو ندادن:-(
2. مدارکی که در روز مصاحبه مورد نیاز هست تا داشته باشم چه چیزا هستند؟
3. من برا KCC پی در افهای 80184 و 230_DS و عکس رو فرستادم! الان چه فرمهایی مورد نیاز هست تا بفرستم به KCC یا به سفارتی که میخوام مصاحبه بدم؟
اگه مثلا من برم ترکیه چقدر باید اوونجا بمونم؟ چند روز قبل از مصاهحبه باید اونجا باشم؟

با چند بار مکاتبه با سفارت میشه ولی باید برای سفارت دوم مدارک اقامتی نشون بدید. اینو تو 2011 خوندم ، جواب kcc هم اینو به یکی از دوستان گفته بود.

If you have relocated and wish to attend your interview at a different embassy, you must provide KCC with your former address and your new physical address (P O Boxes and In Care of Addresses do not justify a change of embassy) to prove your residency in that country. If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy to determine if your case can be transferred to a different embassy
ممنونم از اطلاعاتت! به منم همینرو گفتن اما سفارت مالزی میگه حتما باید یکسال تو مالزی باشی! در صورتی که من تازه اقدام کردم برای ویزای دانشجویی که فکر کنم 30 40 روز دیگه ویزای دانشجوییم میاد!
حالا

تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط elias - 2012-03-29 ساعت 11:02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان