2012-04-03 ساعت 11:25
منم کاملا با دوستمون موافقم .اصلا کسی که نمیدونه مهاجرت چیه؟برا چی میخواد مهاجرت کنه؟محاسن و معایب مهاجرت چیه؟و ایا توان مالی یا روحی یا خانوادگی مهاجرت رو داره یا نه چطور میتونه الکی شرکت کنه و جای کسی رو که هر روز از خدا قبولی رو میخواد و میدونه چی میخواد رو بگیره.
به قول دوستمون این ملت همه کارشون همینه.میبینی حتی در رشته ما مییاد و بهترین درمان رو میپرسه کجا عمل بشم خوبه کدوم عمل بهتره؟و مجبوری کلی دهنت کف کنه و بهش وقت بزاری و توضیح بدی اخر سر هم بهت بگه مثلا من نمیخوام عمل شم چون میخوام داروی گیاهی بخورم!!!!!!!!!!!!!!یا پولشو ندارم ولی اومده کل بیمارستانهای خصوصی رو ازت میپرسه.اصلا نمیدونه چی میخواد. و میلیونها مثال دیگه که همه از حفظین.یا یه مثال سادهتر که کی مغازه رو واسه مغازه دار بدبخت مییاره پایین اخر سر هم میگه مرسی نمیتونم انتخاب کنم و میزاره میره.من بارها شاهدش بودم .چرا؟
چون اصلا نمیدونه چی میخواد؟
بیایید فرهنگ غلط رو حداقل در مهاجر سرا ترویجش ندیم.
کسی از نظر اخلاقی عرفی و هر چی که بخواین اسمشو بزارین حق شرکت در لاتاری رو داره که میدونه چی میخواد و مطمئنه بعد از قبولی بدون هیچ استخاره ای میره.والسلام.
به قول دوستمون این ملت همه کارشون همینه.میبینی حتی در رشته ما مییاد و بهترین درمان رو میپرسه کجا عمل بشم خوبه کدوم عمل بهتره؟و مجبوری کلی دهنت کف کنه و بهش وقت بزاری و توضیح بدی اخر سر هم بهت بگه مثلا من نمیخوام عمل شم چون میخوام داروی گیاهی بخورم!!!!!!!!!!!!!!یا پولشو ندارم ولی اومده کل بیمارستانهای خصوصی رو ازت میپرسه.اصلا نمیدونه چی میخواد. و میلیونها مثال دیگه که همه از حفظین.یا یه مثال سادهتر که کی مغازه رو واسه مغازه دار بدبخت مییاره پایین اخر سر هم میگه مرسی نمیتونم انتخاب کنم و میزاره میره.من بارها شاهدش بودم .چرا؟
چون اصلا نمیدونه چی میخواد؟
بیایید فرهنگ غلط رو حداقل در مهاجر سرا ترویجش ندیم.
کسی از نظر اخلاقی عرفی و هر چی که بخواین اسمشو بزارین حق شرکت در لاتاری رو داره که میدونه چی میخواد و مطمئنه بعد از قبولی بدون هیچ استخاره ای میره.والسلام.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت

ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی