2012-04-06 ساعت 14:53
(2012-03-31 ساعت 06:40)یاشار و ماری نوشته:(2012-03-26 ساعت 09:26)raminmedic نوشته: من و دوست جدیدم دکتر ........ رفتیم معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد در نیستان نهم، فرم 186 رو دکتر یحیوی امضا کرد و با باقی مدارک فرستادیم ecfmg و برای هر دو تای ما پزشک ها، ecfmg نامه زده که فرم 186 تون مشکل داره. من زنگ زدم به ECFMG اما علت دقیق رو نتونست بگه. چیزی در مورد امضای فرم گفت که من نفهمیدم، گفت انگاری از سال 2010 update نشده و به دوستم هم گفتن که باید رییس دانشگاه خودتون امضا کنه. تو ایمیل هر دو تاموت هم فقط اولش نوشته کهسلام رامین
Your Certification of Identification Form (Form 186) must be signed by an appropriateو بعد هم کلی توضیح نوشته که تمامی اشتباهات ممکن رو توش نوشته و آدم نمی فهمه ایراد اصلی کجاست.
official as outlined below.
سازمان مرکزی هم کسی تلفن جواب نداد. فکر کنم چون عیده و تعطیل هستند اینطوری شده.
حالا به نظر شما امضای دکتر یحیوی هنوز معتبر هست یا update لازم داره؟ آیا در لیستی که از دفتر روابط بین الملل دانشگاه به ecfmg فرستاده شده منبعد باید بجای دکتر یحیوی، رییس هر واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد باید فرم 186 ها رو امضا کنه؟ نکنه دکتر یحیوی عوض شده باشه با یک کس دیگه؟ کسی هست که در 1 یا 2 ماه اخیر از دکتر یحیوی امضا گرفته و امضاش رو ecfmg تایید کرده؟
من الان کیبورد با حروف فارسی ندارم واسه همین خلاصه نوشتم.
تا اونجایی که من می دونم ECFMG چند نفر رو به عنوان مقام مسئول از هر دانشگاه می شناسه و فقط امضای اونها رو تایید می کنه، در سیستم دانشگاه آزاد یکیش دکتر یحیوی یه، در ضمن یکی دیگه هم هست که به صورت online مدارک شما رو تایید می کنه که نمی دونم کیه و ECFMG هم اسمش رو نمی گه چون باید محرمانه باقی بمونه. این شخص که می گم محرمانه است ممکنه هر ماه یک بار Email خودش رو چک کنه و اصلاً خبر دار نشه که یه جماعتی منتظر تایید اونن. یکی از مشکلاتی که معمولاً پیش می یاد همینه. از طرف دیگه خبر ندارم که دقیقاً چی شده ولی دانشگاه آزاد تا مشکلی براش پیش نیاد هیچ کاری نمی کنه. مثلاً یکی دو سال پیش فرمت دانشنامه دانشگاه آزاد عوض شد و هولوگرام و اینجور چیزا بهش اضافه شد. بعد این اتفاق هرکس که می خواست تو ECFMG ثبت نام کنه و مدارکش رو می فرستاد به ECFMG، جواب می گرفت که دانشنامه شما مورد تایید نیست، چون با فرمتی که قبلاً بهشون معرفی شده بود (و هولوگرام نداشت) فرق می کرد، تا اینکه بعد از پیگیری های مکرر پیش کسوت های ما در این راه، دانشگاه آزاد فرمت جدید دانشنامه رو با ECFMG هماهنگ می کنه (کاش این پیش کسوت ها می اومدن و زودتر ما رو در زمینه ثبت نام راهنمایی می کردن). حالا ممکنه ECFMG انتظار داشته باشه که Medical official هر دانشگاه، هر دو سال به طور رسمی به این سازمان اعلام بشه و اینکار انجام نشده باشه. به نظر من شما از همون دفتر مرکزی پیگیر باشین و البته با ECFMG هم تماس بگیرین. اگه قسمتهای بیشتری از متن نامه رو اینجا قرار بدین شاید بتونم کمک کنم. آرزو می کنم دیو این مرحله رو شکست بدی و بیای مرحله بعد با هم ببینیم دیو مرحله بعد رو چیکار کنیم.
در ضمن مطالبی که گفتم خیلی موثق نیست و بر شنیده ها استواره، بنابراین مسئولیتی بر عهده نمی گیرم
ارادتمند
یاشار و ماری
1. خوب یاشار عزیز این هم از متن نامه ایمیل شده به من که attach کردم.
2. بعد از تماس اخیرم با ECFMG یه دختر خوش صدای دیگه و بسیار مودب، که خیلی تند تند حرف می زد گفت که امضای dean از سال 2010 update نشده! دوست من هم که همین مشکل من رو داشت زنگ زد به دانشگاه آزاد، گفتند که باید اول ecfmg به ما نامه بنویسه و سپس ما در جواب نامه، امضای dean را برایشان بفرستیم.
3. دوباره زنگ به ecfmg و باز یک دختر مودب، پرسیدم آیا لازم هست که شما فرم خاصی را به دانشگاه ما بفرستید یا دانشگاه می تونه مستقیما به شما نامه بنویسه و امضا رو معرفی کنه که فرمودند می تونه هر چه سریع تر نامه بفرسته برامون.
4. این مرحله هنوز انجام نشده: که زنگ بزنیم به دانشگاه و ازشون خواهش کنیم قبل از رسیدن نامه از ecfmg، مستقیم نامه بفرستن و امضا رو معرفی کنن. حال آیا قبول کنن یا نه و ما دچار ریسک از دست دادن پول و وقتمون بشیم نمی دونم. تازه حالت بدتری هم هست و اون اینکه بعد از معرفی امضای جدید، dean عوض بشه و حالا بیا درستش کن. اونوقت هست که یه نفر پیدا می شه بهم میگه اگه می رفتی آلمان یا استرالیا پزشکی رو از اول می خوندی زودتر می تونستی با مدرک اونجا ecfmg certified بشی!