کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-04-19 ساعت 10:06)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-04-19 ساعت 08:18)كاميلا نوشته:  من ديروز به kcc‌ ايميل زدم و زمان مصاحبه ام رو پرسيدم و امروز جواب داده كه خودشون ايميل خواهند زد.
ديروز عصر به سفارت زنگ زدم كه به قول دوستان پيغام اتوماتيك ميگه به سايت مراجعه كنيد تا اخرش هم قطع نكردم بلكه يكي جواب بده كه اخرين كلمه goodbye‌رو اتوماتيك گفت و قطع شد.مجددا زنگ زدم و منتظر اپراتور شدم و اون هم گفت فقط بين ساعات 15:30 الي 16:30 جواب ميديم(در ايران بين 5 تا 6) خوب من هم 6 و پنج دقيقه زنگ زده بودم و خلاصه هيچي نفهميديم.
به نظرم منتظر ايميل باشيم بهتره.

من هم ديروز از ساعت 4 تا 6 عصر حداقل 10 دفعه به آنكارار زنگ زدم يكيشون گفت 5 زنگ بزن يكيشون گفت بايد 3:30 تا 4:30 زنگ بزني. از طرفي هم هيچكسي جواب نميداد و فقط پيغام الكترونيكي بود. اپراتور گفت وقتي سرشون خيلي شلوغ باشه ميزارن رو پيغام الكترونيكي من هم هردفه خيلي نگه داشتم و اخرش فقط Goodbye بود خلاصه من هم نفهميدم چي شد.

من زنگ زدم آنكارا بعد روي اپراتور 111 رو زدم بعد وصل شد به مسئول مربوطه و اونم گفت تاريخارو نداره و فكر مي كنه در ماه جون باشه شب هم زنگ زدم به كي سي سي ازش نظرش رو پرسيدم گفت حدسش واسه ماه جولاي هست
نتيجه اخلاقي اينكه تا تاريخا مشخص نشه زنگ زدن هيچ فايده اي نداره
بيخيال باشين تا تاريخ مصاحبه مشخص شود!
شماره کیس : 2012as68000
تاریخ رویت قبولی در سایت:16 JUL
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:AGU 2
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:
تشکر کنندگان: arman_m ، كاميلا ، bakhtiari659 ، behrooz ramezani ، shadin_n ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط amirhoseain - 2012-04-19 ساعت 10:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: