(2012-05-04 ساعت 00:01)smith نوشته:البته من نمی دونستم که شما کارتون اینه ، این قضیه رو جالبتر می کنه(2012-05-03 ساعت 17:49)faranak.n نوشته:(2012-05-03 ساعت 15:29)smith نوشته:من با 95% ایشون مخالفم(2012-05-02 ساعت 12:26)mmm3hd نوشته: سلام وخسته نباشید.منم لیسانس عمران از دانشگاه آزاد رودهن معدلم 17.7 هستش.اگه تافل یا آیلتس نمره بالا بیارم امیدی به فاند میشه داشت .برای کانادا یا آمریکا و کدوم احتمالش بیشتره؟
95 درصد میتونی بورس بگیری
اگر مقاله هم داشته باشی که 100 درصد میشه
تافل و جی آر ای رو هم خوب بده
ایشالا همه چیت اوکی میشه
بورس به این راحتی ها به کسی داده نمی شه
یکی از دوستان من از دانشکاه تهران در مقطع ارشد با معدل 16 و 2 تا مقاله و تافل 98 و جی ار ای خوب نتونست فاند بگیره...البته یک دلیلش این بود که دانشگاه ها با رنک بالا رو انتخاب کرده بود اگر کمی پاییتر انتخاب می کرد حتما می گرفت...پذیرش پرفت اما بورس نه! چون مسلما برای دانشگاه ها با این رنک ادم های غولی اپلای می کنن
بنا براین شما باید در انتخاب دانشگاه خیلی جستجو کنید و رزومه خیلی خیلی خوبی داشت باشید...سعی کنید حتما مقاله داشته باشید و با استادا از طریق ایمیل ارتباط برقرار کنید و به اصطلاح خودمون مخشون رو بزنید تا شما رو در گروهشون بگیره! اینا و خیلی چیز های دیگه تاثیر داره در بورس گرفتنتون..
من برای خیلی از این وضعیت بدتر ها هم بورس و پذیرش گرفتم
اگر قرار باشه هر کسی به هر فوت و فنی وارد باشه که نمیشه
به هر حال توی این 5 سال واقعا خدا رو شکر می کنم که 100 درصد افرادی که کاراشون رو انجام دادم پذیرش گرفتم براشون
برای چندین نفر هم Loan و بعضی Fund و بعضی Scholarship گرفتم
دلیل نداره اینا رو اینجا بگم چون تبلیغ میشه
من هم مشتری خودم رو دارم هم کارم رو
اینجا هم برای ادای دین میام نه چیز دیگه
پس پست الکی نمیدم

من نگفتم پست الکی داید و جسارت نکردم فقط گفتم 95% زیادی خوشبینانه هست...
ضمناً من هم خودم (همراه چند تا از ذوستان دیگم ) اپلای کردیم و پذیرش گرفتم و تمام مراحل رو گذروندم پس من هم الکی پست نمی دم! هنوز هم فکر می کنم 95% خیلی آمار منطقی ای نیست..ببخشید اما این چیزیه که دیدم، نظر شما هم قابل احترام

ضمناً بحث loan و fund خیلی فرق می کنه...loan رو همه می تونن بگیرن، فاند گرفتنش کار هر کسی نیست...چون رقابت سنگینه
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012