کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-05-09 ساعت 12:09)khavaran نوشته:  
(2012-05-08 ساعت 12:43)hoseyn نوشته:  
(2012-05-08 ساعت 12:37)ali234 نوشته:  سلام دوستان .
یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. برای سه نفر ( من و همسرم و یک بچه سه ساله ) حساب 20000 دلار + سند مغازه و خانه به نام خودم ،کافیه به نظرتون؟
سوال دوم این تست سل که از کودکم میگیرن چه جوریه؟ آخه این کوچولوی ما خیلی ترسو هست. ضمنا جواب تستش چقدر طول میکشه اماده بشه؟
سوال بعدی واکسن به کودک میزنن یانه؟ ( سه سالشه) توی انکارا منظورم همون انفلو انزاست البته .
ممنون از راهنماییتونSmile
1- دقيق نمي دونم ولي فكر كنم كافيه، خالا اگه گير بده، فوقش مي گه اومدي پيكآپ ويزا، برام فلان چيز هم بيار.Rolleyes
2- دختر ما هم خيلي ترسو هست. ولي تست سل مثل تست پني سيلين زير پوستي است و درد نداره.Cool
آما: 3- واكسن آنفلونزا را ما در تهران نزديم و با همون كارت واكسن ترجمه شده رفتيم، اونها هم نامردي نكردند و زدند. اگه وقت داريد همين جا بهش بزنيد و كارت زرد بگيريد و هزينه 70 دلاري ندهيد.Tongue
دوست عزیز شما که تجربه دارید بگید واسه واکسن آبله مرغون چه کار باید کرد. من وهمسرم رفتیم تست آنتی بادی رو دادیم VZV(IgG) Infectious disease مال من مثبت در اومد ولی مال همسرم Border line دراومد. چه کار باید کرد.آیا در تهران جایی هست که بشه واکسن آبله رو زد.
2-آیا واکسن مننژیت حتما باید زده بشه.
3-چه هزینه های اجباری رو باید برای قسمت medical در آنکارا به دکتر اونگان بپردازیم.نمیشه تو تهران انجام داد. واینکه توی فرم نوشته 25.00$ یعنی 25 دلار.
4-
واسه دو نفر چه قد پول ببریم ترکیه بسه؟

دوست عزیزمیزان پولی که هرکس همراه میبره متفاوته برای مثال ما برای هزینه پزشکی نفری 400 دلار در نظرگرفتیم آخه در سایت دکتر اونگان نوشته واکسنها از 5 دلار تا 220 دلار میباشد و هزینه های متفاوت داره و بعضی از دوستان میگن هر واکسنی بین 60-70 دلار هست.
درمورد واکسن آبله مرغان من از خیلی جاها پرسیدم ولی متاسفانه در ایران موجود نیست .وتاکنون هیچ وقت در ایران نبوده
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mirman ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط shkhmo - 2012-05-09 ساعت 12:26
سفرنامه - توسط ashkboosaval - 2012-05-15 ساعت 03:07
RE: سفرنامه - توسط ماندانا - 2012-05-15 ساعت 07:20

کاربران در حال بازدید این موضوع: