2012-05-12 ساعت 12:00
(2012-05-12 ساعت 08:27)gol1 نوشته:(2012-05-12 ساعت 08:11)adambarfi نوشته: با عذر خواهي از مديران كه اين بست رو دو جا گذاشتم به جوابش احتياج دارم
دوستاني كه جديد از فرودگاه امام رفتند خواهشا به من بگيد آيا در فرودگاه امام راجع به دلار همراهتون ازتون سئوال كردند؟اگه آره راستش رو گفتيد؟
لطفا زودتر جواب بديد.
نه ولي بصورت اتفاقي بستگي به مامور و مسافر ممكن سوال شود
دوست عزیز:
در کل خارج کردن ارز بیشتر از 3000 تا خلافه...
دو حالت داره:
1- ازت چیزی نمیپرسند (عشقی...چون حس گیر دادن نداره) شما هم با خیال راحت هرچی دلار داری ببر بیرون
2- ازت میپرسه چقدر داری؟!
الف)ا گه کمتر داشته باشی که هیچ..از گیت رد میشی
ب) اگه بیشتر از 3000تا داشته باشی و بگی خلاف کردی..نترس .نمیگیرنت فقط میگن ما بقی اش رو بده به همراهت برگردونه و در ایران بمونه.نمیتونی خارجش کنی(یکی از بچه های مهاجرسرا ک برای خودش اتفاق افتاده بود تعرف کرده بود)
ج) اگه بیشتر داشته باشی و بگی نه کمتر دارم و نگردنتون ..از کیت رد میشی و دلار ها نوش جونت
توصیه میکنم اگه بیشتر از 3000 تا داری جاسازی کن....اما بهتره در چمدون جا سازی نکنی .چون اگه چمدونها بلایی سرش بیاد اون همه دلار .....بای بای!!!
مهمولا همه کیف و یا ساک دستی تو هواپیما همراهوشن میبرند بهتره اونجا جا سازی کنی و و همون 3000 تا توی کیفت باشه
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]