2012-05-15 ساعت 08:56
(2012-05-14 ساعت 17:03)shkhmo نوشته: سلام دوستان
عزیزانی که رفتندآنکارا چه غذاهایی در آنکارا نوش جان کردند؟
رستورانهای خوب و مناسب آنکارا چه نام هایی داره و در صورت امکان آدرسش رو بدند.
من عاشق غذا هستم.مخصوصا که شنیدم غذاهای ترکی خیلی خوشمزه است و با ذائقه ایرانی ها جور در میاد لطفا راهنمایی کنید.
در مورد غذاها باید بگم، اسکندرکباب رو امتحان کنید. به ذائقه ما ایرانیا نمیخوره، ولی حتما امتحان کنید. اسکندر کباب رو فقط توی رستورانهای HD Eskandar بخورید. خب اینجور که ما پرس و جو کردیم بهترین اسکندرکبارو داره.نمیتونم آدرس مشخصی بدم شعبه های زیادی تو سطح شهر داره و اگه بگید اچ ادی اسکندر راهنماییتون میکنند.
توی فست فودهام خب KFC رفتیم در حد معمولی بود ولی به لحاظ قیمت برای ما صرفه داشت و حسابی سیرمون میکرد.
مک دونالد 2تا نزدیک مرکز خرید کیزیلای هست، کیفیتشون یکسانه. اما از نظر هزینه ای نمیصرفه
Burger King هم فست فودی بود که ما تعجب کردیم که چرا انقدر زیاد شعبه داره، تقریبا میشد گفت سر هر چهارراه یه شعبه بزرگ داشت و همیشه هم شلوغ بود و خود ترکها بیشتر Burger king میرفتند درحالی که kfc و مک دونالد معمولا خلوت بودن
یه KFC هست آدرسش رو دقیق یادم نیست، اما توی همون کوچه پس کوچه های بین هتل ازیلهان و بیوک ارشان بود، یه خیابونیه که توش یه گیم نت بزرگ هست همه دارن PES بازی میکنند، اونجا کنار kfc یه پیتزا Hut هست که حتما پیتزاهاشم امتحان کنید.
ساندویچهای محلیشونم امتحان کنید خوشمزه ست همشون، معمولا توی فضای آزاد بین بازاراشون توی دکه های کوچک یا روی گاری میفروشن
همین دیگه مث من با چند کیلو اضافه زن برگردید

2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا
تاریخ سیتیزنی: 9 اپریل 2018
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون