2012-05-19 ساعت 21:48
(2012-05-19 ساعت 19:45)ghorbat نوشته: دوست عزیز تبریک بابت قبول شدن ، اصلاً نگران نباش و سعی کن کارهارو سریع و درست دنبال کنی .اون روزی که من این متن را نوشتم که زحمت کشیدی بالا گذاشتی دقیقاً مثل شما داشتم فکر میکردم و با خودم میگفتم ای بابا بچه توی سایت از چه چیزهایی نگرانن ، و من نگرانی چیه . . . یعنی میشه بمن هم تاریخ مصاحبه بدن ؟؟؟!!! و خدارو شکر دادن !!!! مطمئن باش از شما با شرایطه بدتر هم پیدا میشه ، اون کسانیکه شماره کانفرمیشن نامبرشونو گم کردن و دیگه نمیتونن ببینن که برنده شدن یا نه !!!! بازم جای شکرش باقی هست که شما متوجه شدین و حدود 4 ماه هم وقت دارین دوست عزیز ... اصلاً نگران نباشید . من نمیدونم تاحالا مدارک را ارسال کردی یا نه !!؟؟ اگه مدارک تا پایان ماه می دست KCC برسه مطمئن باش تا اواخرجولای و یا ماکسیمم تا اوایل ماه آگوست براتون تاریخ مصاخبه میدنفقط تاپیک های مورد نیازتو مطالعه کن تا اطلاعات بیشتری را بدست بیارین . با آرزوی موفقیت و شادی
ممنون به خاطر تقویت روحیه و امیدواریتون

مدارک الان 4 روزه رسیده kcc. منتظریم جواب ایمیلمون رو بدن و تایید کنن. هر روز داریم چک می کنیم تا ببینیم چی میشه. کارهای ترجمه رو هم هفته دیگه شروع می کنیم. داریم مدارکمون رو از دانشگاه و دبیرستان و ... می گیریم. واکسن هپاتیت رو هم فردا میزنم مرحله اولش رو (هرچند پاستور گفت احتیاجی نیست و بیاین بهتون کارت میدیم). تا ببینیم چی میشه.