2012-05-28 ساعت 14:02
(2012-05-28 ساعت 14:00)amir_cool_2001 نوشته:مدرك كارودانش ريجكتي داريم... سفرنامه هارو بخونيد....(2012-05-28 ساعت 13:40)maka2 نوشته:(2012-05-28 ساعت 12:22)homayoon13 نوشته: سلام و خسته نباشی
از راهنماییهاش شما در سایت ممنون
با سلام به همه دوستان
من دیپلم کارو دانش دارم در رشته تعمیر خودرو بنزینی. و الان در دانشگاه علمی کاربردی در رشته معماری ترم دوم هستم. و در 5 سال گذشته حداقل تا الان 3 سال سابقه کار ساختمان در شرکتهای ساختمانی با مدرک بیمه تامین اجتمای دارم.
سوال:
پیش دانشگاهی ندارم. با اینکه نوشتم دانشجو آیا ممکنه روی مدرک دیپلم من مشکلی پیش بیاد ؟ در فرم هم اخرین مدرک نوشتم diploma
ممنون میشم راهنمای کنید و در پیام خصوصی برام بنویسید. در ضمن من مدارکم را ارسال کردم و میخوام تا دیر نشده اگر باید تقدامی بشه انجام بدم.
شما روي ديپلمتون حساب نكنيد !! روي سابقه كار و در صورتي كه تا زمان مصاحبه مدرك كارداني associate خودتون رو بگيريد كه به مشكل نخوريد. موفق باشيد
ببين دوست عزيز چون شما كار و دانش خونديد مدرك شما دپيلم تلقي ميشه اگر بالاي مدركتون نوشته گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه ديپلم تلقي ميشه ولي بايد بري آموزش و پرورش ارزش تحصيلي هم بگيري چون تو آيين نامه وزارت آموزش و پرورش ملاك گرفتن ارزش تحصيلي گذاشته شده براي ارزش مدرك ديپلم. به لينك زير هم نگاهي بنداز
http://moshavereh.farsedu.ir/admin/app_u...inname.pdf
since 2012