کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام به همه. بالاخره نوبت ما هم شد سفرنامه بنویسیم. من عضو فعال نبودم ولی کمال استفاده ار این سایت خوب رو داشتم و امیدوارم با نوشتن سفر نامه دینمو ادا کنم. سفر نامه ما هم مانند دیگران است خلاصه می نویسم فقط نکات مهم رو توضیح میدم.
یکشنبه با ترکیش رسیدیم آنکارا (من و همسرم برنده همسر) دوشنبه دکتر سه شنبه جواب دکتر و چهار شنبه روز مصاحبه پنجشنبه برگشت با برگه آبی.

نکته اول : برای کارای پزشکی اصلا نیازی به لیدر ندارین به راحتی تمام کار هارو خودتون می تونین انجام بدین حتی اگه انگلیسی یا ترکی بلد نیستین . جواب تست آنتی بادی آبله رو با کارت واکسن به پزشک بدین و همونو قبول می کنه بدون تزریق اضافی . دکتر هم انگلیسی بلده و هم فارسی پس هیچ مشکلی ندارید.

نکته دوم: ما ساعت 7:15 دم در سفارت بودیم و جر نفرات اول رفتیم تو و حدود 11 اومدیم بیرون اگه دیر برسین اتقاقی نمی افته فقط انگشت نگاری میشین و هزینه 330 دلار و میدین و میگن برین ساعت 1:30 بیایین ولی به هر حال مصاحبه میشید.

نکته سوم : ما اسپانسر نداشتیم 2 تا حساب سپرده بلند مدت بردیم یکی به نام همسرم یکی بنام خودم مجمو عا 65 ملیون . اینو گفتم که نگران اسپانسر و سند خو نه و ماشین و ارزش گذاری ملک و این جور چیزا نباشین. بعضی ها فکر می کنن که اگه پول زیاد بذارن بهتره یا ویزا یه ضرب می گیرن که کاملا اشتباه است . الکی خودتونو اذیت نکنین برای اونها همین نفری 30 ملیون کافیه.

نکته چهارم: اصلا استرس نداشته باشین افیسر کاملا محترم به شما حرف میزنه و چند تا سواله معمولی مانند کارت چیه؟ کجا می خوایی بری و تا حالا آمریکا بودی؟ و از آقایون در مورد سربازی که کجا بودین و چه کار می کردین؟ البته جواب تمام سوالارو قبلا تو فرما نوشتین !! اگه سربازی رفتین منتظر برگ آبی باشین اگه معاف شدین ویا خانم هستین و کارتون خصوصی هست و شغل معمولی دارین ویا بیکار هستین اونوقت انتظار برگ سفید داشته باشین (همه چیز از قبل معلومه . همون موقع که رفتیم پول رو بدیم برگه آبی تو پروند رو دیدیم . )

نکته پنجم : مهمترین قسمت ماجرا

وقتی اسم ما تو لاتاری در اومد از طریق همین سایت فهمیدیم که برای اینکه ویزا به شما تعلق بگیره باید دیپلم 12 سال داشته باشه فرد برنده . خب متاسفانه همسر من نداشتن یعنی پیش نداشتن. البته سابقه کار در حد 8 سال داشتن ولی واقعیت اینه که من تا حالا کسی رو ندیدم که با سابقه کار ویزا بگیره انقد اما اگر داره قسمت سابقه کار که عملا غیر ممکن است. اون م.قع که اسم همسرم در اومد توی سایت چند نفری بودن که می گفتن میشه 6 ماهه پیش گرفت از طریق آموزش راه دور. ما هم شال و کلاه کردیم رفتیم آموزش پرورش و با هزار بد بختی راهنمایی کردن به یکی از این آموزش راه دور ها . آسونترینش پیش انسانی می شد که همونو انتخاب کردیم و بهمن ماه پیش دستمون بود . البته برگ موقتش ( هنوز هم اصلش نیومده) شانس که آوردیم کیس ما بالا بود و وقت کافی داشتیم برا پیش ( 45000)
خلاصه اگه پیش ندارین امیدتونو ار دست ندین . تو همشهری پر است ار این آموزشگاهها که برای بزرگسال آموزش راه دور پیش میدن. البته قانون ها هی عوض میشه ولی شدنی هست. این بزرگترین کمکی بود که این سایت مهاجر سرا برامون انجام داد و من بی نهایت سپاسگزارم از مدیران این سایت . و تمام کسانی که تجربیاتشونو می نویسن فکر میکنم javad_2 بودن پارسال که تجربشونو در این مورد نوشتن . هر جا که هستن امیدوارم موفق باشن دعای خیر ما پشتشون هست همیشه. این رو نوشتم برا اونها که تازه اسمشون تو 2013 در اومده و همچین مشکلی دارن زیاد رو سابقه کار حساب نکنن و برن دنبال پیش.

و در آخر ببخشین که انشا خوبی ندارم همیشه ضعیف بودم در این زمینه ولی وظیفه دونستم که سر گذشت خودمونو بنویسم. امیدوارم قابل استفاده باشه.

پیام‌های این موضوع
سفرنامه من - توسط ARazmi - 2011-11-03 ساعت 16:26
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط gc2012gc - 2012-06-07 ساعت 19:06

کاربران در حال بازدید این موضوع: