2012-06-13 ساعت 09:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-13 ساعت 09:53 توسط hossein hatami.)
(2012-06-12 ساعت 23:40)elahenadafy2 نوشته:(2012-06-12 ساعت 23:30)hossein hatami نوشته: سلام ممنون
من به d.h.l همه موارد رو گفتم ولی قبول نمیکنن میگن باید اسم گیرنده داشته باشی چون بسته اولا از ایران خارج نمیشه ثانیا سفارت بازش نمیکنن و برگشت میخوره اون خانمی که من جلوش سوگند خوردم پای برگه ابی منو امضا کرده و حروف s k g که همون امضاشه برام زده حالا موندم چیکار کنم اگه راهی هست کمکم کنید
من 7 may وقت مصاحبه داشتم فوق العاده اسون بود چندتا سوال ساده در رابطه با خودم و نامزدم پرسیدن فقط مشکل کمبود مدارک داشتم کل مصاحبه فارسی بود (اگه سوالی دوستان دارن خوشحال میشم کمک کنم)
به سفارت زنگ بزن و مشکلتو بگو. یا ایمیل بزن و عنوانش را emergency بذار یا به یه قسمت دیگه سفارت ایمیل بزن.
اگه هیچ کدوم نشد برو توی اینترنت ببین سفیر آمریکا توی اونجایی که مصاحبه کردی اسمش چیه و یا توی سایت سفارت ببین اسمی از کسی، پرسنلی، چیزی بردن یا نه، به اسم اون شخص بفرست. البته این دیگه راه آخره و مطمئنم که به اینجاها کشیده نمیشه
درضمن فقط از طریق dhl میتونی مدارکتو بفرستی؟ یعنی پست دیگه ای نیست که بشه بفرستی؟
به سفارت زنگ زدم وقتی از موضوع باخبر میشن زود میگن ایمیل و قطع میکنن از تو سایت اسم سفیر و معاونش رو دراوردم اما از dhl پرسیدم بازم قبول نکردن بنظر شما مدارک رو میتونم بدم کسی بصورت دستی ببره سفارت قبول میکنن.من پرینت ایمیلام رو گرفتم باید با متن باشه یا صورت پرینت کافیه