کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
با سلام خدمت دوستان گل مهاجر سرایی.همونطور که تو پست قبلی گفتم ما امروز 20 جون مصاحبه داشتیم البته پرواز ما 18 جون ساعت 5 صبح با ایران ایر بودکه تاخیر نداشت ودقیقا" سر ساعت پرواز کردا ساعت 2 رفتیم فرودگاه که توی فرودگاه یکی از دوستان خوبم خیلی به ما کمک کرد و کلی انرژی مثبت داد ساعت 7 صبح به وقت آنکارا رسیدیم و 10:30 رفتیم پیش دکتر اونگان البته در ایران ما تمام واکسن هارو زده بودیم ولی هم من وهم خانمم هرکدوم 2 تا واکسن نوش جان کردیم که شد 440 $ و با عکس ریه و آزمایش خون شد 535 $ فرداش ساعت 15 رفتم و نتایج رو از منشی دکتر گرفتم لازم بگم منشی دکتر انگلیسی زیاد بلد نیست که البته این موضوع تو ترکیه یه امر عادیه ولی و درحدی که کار خودش رو راه بندازه حالا چه با اشاره و یا چند تا لغت با مراجعین ارتباط برقرار می کنه.روز چهارشنبه ساعت 8.30 ما مصاحبه داشتیم.واز ساعت 7.15 ما دم در سفارت بودیم نفر 8 یا 9 که بعد از تحویل پاسپورت به نگهبان ، خواندن اسامی و بازدید بدنی وارد حیاط معروف شدیم.یه خانمی اونجا نشسته و مدارکتون رو ازتون میگیره و یک شماره بهتون میده بهتره اونجا مدارک زیادی بهش ندید چون وقتی وارد میشین اولین مرحله تکمیل مدارک و اونجا راحت تر و بادقت بیشتری این کار انجام میشه.بعد از گرفتن شماره باید از در معروف تق تقی عبور کنید و از اینجا انتظار شروع میشه شاید اول کمی تو سالن استرس داشته باشید ولی برخورد کارکنان و آشنایی با جو اونجا باعث میشه به کل استرس از یاد بره. یه نکته دیگه اگر می توانید مدارک اصلی تون رو طبقه بندی کنید مثل شناسنامه، کارت ملی ،آخرین مدرک تحصیلی،دیپلم و مدارک مالی که تمام اینها مربوط به فرد برنده می باشد البته مدرک تحصیلی منم خواست و فقط یه نگاه به اون کرد و مدارک خانمم که برنده اصلی بود رو ازمون گرفت. و دوباره انتظار تا شمارمون رو تابلو دیجیتالی وسط سالن افتاد برای باجه 7 که انگشت نگاری بود.سپس اسممون رو صدازد (البته با لهجه ترکی) برای پرداخت پول که برای 2 نفر شد 660$ و بالاخره رسید به خان آخر و مصاحبه که ما فارسی انتخاب کرده بودیم .یه پسر 38 39 ساله آمریکائی و بسیار خوش اخلاق که موهاش کوتاه کوتاه بود با لبخند به ما خوش آمد گفت.
خوش اومدید
به خانمم :کجا کار میکردید –خانه دار بودم
تو آمریکا کجا میخواهید برید؟- جواب ما
مرسی
و ازمن :شغلت رو برام توضیح بده ؟ - توضیحات من (شغل کاملا" خصوصی با 9 سال سابقه)
عنوان تحصیلی شما رو چجوری مینویسن؟ - من رو یه کاغذی که اون بهم داده بود به انگلیسی براش نوشتم و وقتی کاغذ بهش دادم یه نگاهی کرد و زد زیر خنده و گفت انگلیسیش رو میدونم فارسی بنویس که من به فارسی نوشتم دکتر دامپزشک هستم
و در باره اسپانسرمون پرسید که چه نسبتی باهات داره- جواب من
ودر نهایت با یه لبخند گفت مدارک شما کامله و از نظر من هیچ مشکلی ندارید یه قبض سفید رنگ داد و گفت برید یو پی اس آدرس بدید تا ویزاهاتون رو بفرستیم.
چند تا نکته دوستان :
1-مدارک اضافی براشون نفرستید چون ما این کار رو کردیم و حدود 40 تا 50 صفحه مدرک اضافی به ما برگردوند که این باعث سر درگمی مسئول تنظیم اسناد (بادجه 12) بود 2-تمکین مالی خیلی براشون مهمه من چند تا سند خانه (2تا)و یه سند ماشین براشون ترجمه کرده بودم که هیچ کدومو نگاه نکرد فقط مدارک اسپانسرمون رو دید و ازمون پرسید که میرید پیش او و من گفتم نه.اسپانسر ما هم آخرین مالیات پرداختی خودش رو با نامه اشتغال به کار و موجودی بانکی فرم های ای 134 هم برای من هم برای همسرم و کپی پاسپورت یرامون فرستاده بود .امید وارم شاهد ویزای یک ضرب تمامی دوستان باشم
شماره کیس: 2012AS00057xxx
کنسولگری: آنكارا
کارنت شدن: march
تاریخ مصاحبه : 20 ژوئن 2012
تاریخ دریافت ویزا : 20 ژوئن 2012Big Grin
تعداد افراد کیس نامبر : 2 نفر
تاریخ ورود به آمریکا : ؟؟

پیام‌های این موضوع
سفرنامه من - توسط ARazmi - 2011-11-03 ساعت 16:26
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط nima77 - 2012-06-21 ساعت 09:11

کاربران در حال بازدید این موضوع: