کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-22 ساعت 16:33)behrooz ramezani نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 16:05)nilufar نوشته:  بچه ها
کسی راجع به هتل (دوبل تری بای هیلتون ) چیزی میدونه ؟ قیمتش مناسبه و پنج ستاره هم هست تقزیبا شبی 115 دلار .
همینطور هتل سویس که اونم از نظر کیفیت امتیاز خوبی داره ؟
به نظرتون بهتر نیست تو هزینه های دیگر صرفه جویی کنیم اما به یه هتل خوب بریم ، حداقلش اینه که بشه از امکانات هتل استفاده کنیم و این مدت حوصلمون سر نره.
منتظر نظراتتون هستم .
سلام. با احترام زیاد نسبت به عقاید شما. چون نظر ما رو هم خواستید جسارتن میگم. فکرکنم بهتره از هزینه هتل کم کنیم و در موارد دیگه صرف جویی نکنیم. ما چند بار ماشین گرفتیم و بیشتر شهر رو گشتیم. کمی گرون شد اما ارزش داره. قسمت مرفه نشین شهرش واقعا زیباست. فروشگاه Ikea هم رفتیم که ارزون و مناسب است و دهها جای دیگر. بیشتر بچه ها از صبح تا شب نیستن. فقط صبحانه میخورند و بعد بیرون و در فروشگاهها بازدید دارن. ناهار هم میشه از هزاران غذاخوری در ترکیه تهیه کرد. پس وقت زیادی در هتل نیستیم که پول بیشتر جهت امکانات هتل بدیم. البته اینها نسبی است. برای ما هتل 3 ستاره کاملا کافی بود. برای بعضی ها هم هتل 5 ستاره هم مثل خونشون نیست و بازهم احساس راحتی نمیکنن. جدا از این ها فکر کنم بهتره بیشتر وقت رو بیرون باشین. برای شما که از نظر مالی وضع مناسبی دارین هم مکانهای لوکس و فوق العاده جذاب فراوان هست.
موفق و سربلند باشید
ممنون ، راهنمایی خوبی بود ، متشکرم

(2012-06-22 ساعت 17:52)maka2 نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 16:05)nilufar نوشته:  بچه ها
کسی راجع به هتل (دوبل تری بای هیلتون ) چیزی میدونه ؟ قیمتش مناسبه و پنج ستاره هم هست تقزیبا شبی 115 دلار .
همینطور هتل سویس که اونم از نظر کیفیت امتیاز خوبی داره ؟
به نظرتون بهتر نیست تو هزینه های دیگر صرفه جویی کنیم اما به یه هتل خوب بریم ، حداقلش اینه که بشه از امکانات هتل استفاده کنیم و این مدت حوصلمون سر نره.
منتظر نظراتتون هستم .

دوست عزيز هتل هيلتون از نظر كيفيت فوقالعادست به نظر منم ارزششو داره، فقط اينترنت رايگان نداره. از نظر استخر و صبحانه خيلي عاليه... .فاصله با دكتر يه كوچه و سفارت خيلي نزديكه. بزودي اطلاعات بيشتري براتون ميذارم.

لطف کردید دوست عزیز ، منتظر اطلاعات بیشترتون هستم .
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، maka2 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mehdiii ، sayeh_m ، shkhmo

پیام‌های این موضوع
سفرنامه - توسط ashkboosaval - 2012-05-15 ساعت 03:07
RE: سفرنامه - توسط ماندانا - 2012-05-15 ساعت 07:20
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط nilufar - 2012-06-24 ساعت 01:10

کاربران در حال بازدید این موضوع: