(2012-07-05 ساعت 10:12)ama نوشته:سلام دوستان(2012-07-04 ساعت 12:18)soheilbadami نوشته:من فکر کنم ببینید به چه قیمتی و چه چیزی را برای چه چیزی فدا می کنید(2012-07-04 ساعت 00:16)sh_aytak نوشته: من مهندس مکانیک هستم با 15 سال سابقه نصب تجهیزات در صنایع نیروگاهی و فولاد و آلان هم سوپروایزر نصب تجهیزات نیروگاههای آبی هستم با این شرایط و 43 سال سن چه کاری برای من وجود دارهمیبخشید سوال میکنم اما شما الان شاغلید ؟ و در اینصورت میخواید شغلتون و رها کنین و به امریکا بیاید ؟ از این جهت میپرسم چون با شرایط شغلی شما در ایران اشنا هستم و کمی تعجب میکنم.
از توضیحات و پاسخهایی که دوستان لطف میکنند سپاسگزارم
به هر شکل ارزوی توفیق دارم.
ببینید من هم مکانیک خوندم و توی شرکت نیروگاهی هستم البته سنم از این دوستمون کمتره، ولی قراره راهنمایی کنیم به همدیگه نه اینکه بخواهیم کسی رو که سوال میپرسه دچار تردید کنیم، ایشون میتونن از شرکت محل کارشون مرخصی بگیرن و برن اونجا مدتی بمونن اگر تونستن ادامه میدن اگر هم نشد برمیگردن در اینصورت گرین کارت رو گرفتن، ضمناً دوست عزیز من همکاری داشتم با بیش از 10 سال سابقه کار نیروگاهی رفتن کانادا فکر میکنم 3 ماه نشد کار مرتبط با رشته تحصیلیشون رو پیدا کردن، امیدوارم آمریکا هم بتونیم همگی تو کمترین فرصت کار مناسب پیدا کنیم.
موفق باشید