کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام به همه دوستان خوبم در مهاجر سرا . بالاخره نوبت ما هم شد که تجربه سفرم به آنکارا را برای شما بنویسم البته امکان داره که کمی طولانی باشه اما سعی میکنم نکاتی که برای خودم جای ابهام داشت را برای همه دوستان یاداشت کنم تا راحتر کارهای خودشون را انجام بدن . دوستان عزیز من پس از کلی بررسی متوجه شدم که تور بهتر از بقیه موارد هست برای سفر به انکارا با توجه به اینکه الان تعداد مسافران برای مصاحبه در سفارتهای مختلف زیاد شده مثل انگلستان و کانادا و امریکا تورها هم تصمیم گرفتن خدمات متفاوتی و قیمتهای ارزانتری نسبت به قبل ارائه کنند من با استفاده از روزنامه و زنگ زدن به اژانسهای مختلف بالاخره یک آژانس مسافرتی که در میدان محسنی بود را پیدا کردم که تور انکارا داشت چند تا هتل بهم پیشنهاد داد ولی خودش بهم هتل سیاو را توصیه کرد و من هم قبول کردم با این شرط که تور من باید 10 روز باشه بابت این تور هم از من 900 هزار تومان گرفت با این شرایط 10 شب و 11 روز پرواز ماهان مستقیم به انکارا ترانسفر فرودگاهی انکارا و یک روز گشت به همراه نهار به نظرم خوب بود شرایطش . روز دوشنبه 9 جولای وارد انکارا شدم انصافا هتل خوبی هست تمیز و نوساز اندازه اطاقش بد نیست صبحانه خیلی عالی نداره اما بد هم نیست اینترنت رایگان با یک سرعت نسبتا خوبی هم داره گشت شهرش خوب بود نهار مناسبی هم داشت راستی ترانسفر فرودگاهی هم خیلی خوب بود تور لیدرما خانمی بود که با چند تور لیدر دیگه ایرانی در فرودگاه منتظر بودن بسته به نوع هتلی که از ایران انتخاب کرده بودی تور لیدر متفاوتی داشتی خلاصه دوستان روز سه شنبه صبح ساعت 9مطابق وقت گرفته شده وارد مطب دکتر اونگان شدم البته بهتون بگم که وقت گرفتم فقط برای این هست که اسم شما اونجا باشه و الا ساعت مهم نیست قبل از من چند نفر امده بودن که ساعت 12 و یک خانواده که ساعت 2 بعدازظهر وقت داشتن امده بودن و چون قبل از من وارد شده بودن زودتر از ما رفتن پس وقت تعیین شده را زیاد ملاک قرار ندهید .مطب دکتر در جایی هست به نام کوگولو پارک یا پارک قوها که ملکه فرح پهلوی به شهردای انکارا تقدیم کرده از هتل سیاو 25 دقیقه پیاده روی داره که خوب بود و خیلی راحت پیدا کردیم بعد از ازمایش خون و عکس قفسه سینه برای ساعت 3.30 گفت برگردین وقتی رفتیم دکتر منتظر ما بود بعد از زدن یک امپول و شک کردن به کارت واکسناسیون من ازمایش خون مجدد برام نوشت و کلا نفری 120 دلار مارا سارژ کرد ازمایش خون اولی نفری 68 لیر گرفته بود ازمایش دوم هم 64 لیر بعدش برگشتیم هتل و روز چهارشنبه ساعت 5.30 دوباره رفتیم پیش دکتر که منشی گفت شما مشکلی ندارید کارت واکسناسیون ما را گرفت و یک ورقه بجاش بهمون داد یک سدی که عکس قفسه سینه بود گفت سفارت این را لازم ندارم و موقع ورود به امریکا لازم میشه پس درش را باز نکنید و یک پاکت که نتیجه کل ازمایشات درش بود که را به ما داد خیلی تاکید داشت که درب این پاکت باز نشه تا نکنید و از این توصیه ها ما هم گوش کردیم و برگشتیم هتل تا روز دوشنبه 16 جولای که وقت مصاحبه داریم فرصت خوبی هست برای ریلکس شدن و ارامش . از جاهای دیدنی نوشتم چون انکارا جایی نداره و در ضمن هرکس خودش پیدا میکنه این جاها را .
روز دوشنبه بعد از مصاحبه قول میدم که قسمت دوم سفر نامه انکارا را بنویسم براتون . فقط یک مطلب که یاد افتاد اینکه هتل اوزیلهان . ددمان. گولد . سیاو . ریکسون همه و همه باهم بین یک تا دو دقیقه فاصله ندارن و همه به سفارت و دکتر نزدیک هستند حالا بعضی دوستان مایل هستند که هزینه بیشتر کنند به خودشان بستگی دارن اما من ترجیح دادم که هزینه های اضافی را پس انداز کنم و در موقع ورود در امریکا هزینه کنم نه الان .
برای همه دوستانم ارزوی موفقیت دارم و ازتون میخوام که برای من و خانواده ام دعا کنید که روز دوشنبه مصاحبه خوب و عالی داشته باشیم و یک ضرب ویزا بگیریم.
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل

پیام‌های این موضوع
سفرنامه من - توسط ARazmi - 2011-11-03 ساعت 16:26
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط skyramis - 2012-07-12 ساعت 16:45

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان