2012-07-16 ساعت 14:48
(2012-07-16 ساعت 12:37)shahram afshar نوشته: [quote='waiting' pid='5205' dateline='1225906214']سلام.
سلام به همگي من تازه عضو مهاجر سرا شدم خوشحال ميشم كه كمكم كنيد ؟!!!
من حدود 2 سال پيش با همسرم درتركيه عقد بين المملي كرديم واو راهي امريكا شد و تا 1 ماه ديگر گرين كارتش مياد ومن اين 2 سال در ايران در انتظار به سرميبرم .
قبل از اين 2 سال ما حدود 6 سال هم درايران با هم بوديم ولي عقد نكرده بوديم
هنوز وكيل دراونجا براي من توي اين 2 سال كاري نكرده چون گفته حتما بايد گرين كارت همسرم بياد .
ولي با اطلاعاتي كه توي اين چندوقته بدست اوردم از اينكه عقد كرديم ناراحتيم چون انگار بيشتر كارمون طول ميكشه .
ميخواستم بدونم به نظر شما چه قد طول ميشكه و ما بايد از كدوم ويزا اقدام كنيم ؟؟؟؟
به نظر میاد راه زیادی در پیش دارید.این ربطی به عقد شما نداره.مربوط به وضعیت همسر شما در آمریکاست.(گرین کارتی یا سیتی زن بودن)به طور معمول پروسه ازدواج با گرین کارتی کمی طولانی تر از روند کاری ازدواج یا نامزدی با سیتی زن هست.بعد از اینکه همسرتون گرین کارت شون رو گرفتن می تونن از طریق ازدواج برای شما اقدام کنن که به گفته دوستمون حدود 3 سال طول می کشه. اگر هم بخواهید نامزدی اقدام کنید باید صبر کنید تا همسرتون سیتی زن بشه که این روال، خودش نسبتا طولانی هست .پس اگر عجله دارید زودتر یه تافل آی بی تی امتحان بدید و برای ارشد اپلای کنید.البته اگر هنوز از طریق ازدواج اقدام نکردید.داشتن دو پرونده همزمان ممکن نیست.یعنی ویزا نمیشین.این اطلاعات من بود.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست
تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲