(2012-07-16 ساعت 23:28)odiseh نوشته:(2012-07-16 ساعت 23:21)Kate.S نوشته:(2012-07-16 ساعت 23:09)odiseh نوشته: هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم خــــــــــدایـــــــــــــــــا مــــتــــــشـــکـــرم خــــــــــدایـــــــــــــــــا مــــتــــــشـــکـــرم
البته جلوی شماره کیس ما یه ستاره هستش و من نمی دونم اینکه گفته یکی از اعضا کلیر نشده دقیقا یعنی چی؟ یعنی «فعلا» کلیر نشده؟ بچه ها کسی می دونه این یعنی چی؟
یعنی آنهایی که در خانواده کلیر شدن ویزا میگیرن آنهایی که هنوز کلیر نشدن باید کمی بیشتر صبر کنن
تبریک میگم بهتون
ممنون کیت عزیز به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم
ببخشید ولی انقدر استرس دارم که بازم سوال برام پیش اومده:
اینکه میگین باید بیشتر صبر کنیم بودن کسانی که ستاره داشتن ولی هیچ وقت ویزا رو براشون صادر نکردن؟ میترسم معنیش این باشه که به اون یه نفر دیگه اصلا ویزا ندن؟ اونایی که مثل ما ستاره جلوی کیسشون بوده آخرش بالاخره ویزا رو بهشون میدن؟
دوست گلم،
تمام آنهایی که پروندشون کلرینس نیاز داره، باید پروندشون یه سری مراحل اداری رو در آمریکا طی کنه مثل پروندهٔ خود شما که خدا خواست و کلیر شدید، حالا آن تعداد نفراتی که در خانواده کلیر نشدن هم باید همین مراحل رو طی کنن که برای هر فرد زمانش متغیر هستش، و به امید خدا زود کلرینسشون میاد، شما اصلا نگران کلیرینس اعضای دگهٔ خانواده نباشید، چون در بدترین حالت ممکن خود شما میتونید برید آمریکا و از اونجا برای همسر و فرزندتون اقدام کنید که ۶ ماه بیشتر طول نمیکشه.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June