2012-07-22 ساعت 12:58
سلام دوستان يه راهنمايي ميخوام تا خودمو بهتر آماده كنم مهندس مكانيك هستم با 12 سال سابقه كار تو رشته تاسيسات شامل لوكشي و حرارت مركزي و چيلرهاي تركمي و تهويه مطبوع .در واقع مربي و آموزش دهنده اين رشته ها توي سازمان فني و حرفه اي كشور هستم ( استخدام رسمي هستم ) البته همين رشته رو بيرون از اداره بصورت پاره وقت هم انجام ميدم يه شركت ساختماني تاسيساتي هم از بدو استخدامم ثبت كردم و رتبه ابنيه و تاسيسات گرفتم و تا الان چند مناقصه دولتي برنده شدم و به لطف خدا كاراشونو انجام دادم و تحويل قطعي كردم خلاصه كلام علاوه بر كارمندي كار پيمانكاري هم انجام ميدم . توي رشته تاسيسات و برق تاسيسات حمل بر خودستايي نشه حرفي براي گفتن دارم تمامي مدارك فني و حرفه اي توي رشته خودم رو دارم از كارت مربيگري گرفته تا دوره هاي درجه يك و دو اين رشته . دانشجو هاي زيادي تو اين 12و 13 سال داشتم كه ميخواستن براي كانادا و استراليا اقدام كنن ميومدن پيشم 6 ماهي رو دوره ميديدن . ميخواستم بدونم مدارك فني و حرفه اي كه من قطاري از اونهارو دارم تو آمريكا خريدار داره اصلا براشون ارزش داره ؟و اينم ميدونم صرف داشتن مدرك چيزي رو عوض نميكنه تمام مداركي رو كه توي رشته ام دارم واقعا بصورت عملي بلدم و 10 سالي رو دارم آموزش ميدم . و كدوم ايالت تو زمينه كاري من يعني لوله كشي و تاسيسات بهتره؟ ممنون از راهنمايي تون . ميدوسطمتون
شماره کیس: 2013AS000059XX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20 JUNE
کارنت شدن کیس:as soon as possible
تاریخ مصاحبه و گرفتن ويزا:توكلت علي لله
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20 JUNE
کارنت شدن کیس:as soon as possible
تاریخ مصاحبه و گرفتن ويزا:توكلت علي لله