2012-07-31 ساعت 02:24
دوستان لطف کنید برداشت خودتون را از واقعیات و قوانین موجود جدا کنید. این یه قانون کلی هست و داستانش اینه که اگر شما پرونده ویزا گرفتن رو آغاز کردید و همه کارتون به خوبی و خوشی پیش رفت این امکان وجود داره که زمانی که کار شما تمام شد در اون دسته ویزایی که اقدام کردید دیگه ویزایی وجود نداشته باشه (یعنی به حداکثر ویزای مجاز رسیده باشن و دیگه اجازه صادر کردن ویزای جدید نداشته باشن که معمولا رخ نمیده استرس نگیرید). همچنین عزیزان من نوع ویزای دانشجویی ویزای غیر مهاجرتیه و هیچ ربطی به مهاجرتیش نداره. برای خودتون داستان نسازین که محدودیت این به اون یکی ربط داره. ممکنه سفارت وقت مصاحبه بیشتر به دانشجوها بده اما محدودیت صدور ویزای این دو تا ربطی دیگه ای به هم نداره. انتظار سخته با تصورات خودتون برای بقیه تحملش رو سختتر نکنید.
(2012-07-30 ساعت 23:16)h4di نوشته: اگر به انتهای صفحه نتایج کلیرنس نگاه کنید. بندی هست به این مضمون:
(**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please check the Department of State's current Visa Bulletin at http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html for information about visa availability for your visa category.
با استناد به این بند احتمالا چنین قانونی وجود داره. ولی احتمالا در اواخر هر دوره (یعنی ماه تابستان) به دلیل افزایش حجم تقاضا این محدودیت برداشته میشه.
(2012-07-30 ساعت 22:55)viona نوشته: سلام
یه سوال در مورد محدودیت صدور ویزا در هر ماه برای من پیش اومده که چند صفحه قبل هم یکی از دوستان بهش اشاره کردند. راستش وجود محدودیت برای صدور ماهانه ویزا اون هم برای کیس های لاتاری کمی دور از ذهن به نظر میرسه. مجموعا" بناست 50.000 ویزا صادر بشه و از یادداشتهای دوستان در مهاجرسرا به این نتیجه میرسیم که طی ماههای اول تعداد کمی ویزا صادر میکنند . خب حجم زیادی از ویزاهای مربوط به مصاحبه های ماههای اول که صدور اونها موکول شده به ماههای بعدی از یکطرف و تعداد زیاد صدور ویزاهای یکضرب افراد در ماههای آخر از طرف دیگر ، احتمال وجود محدودیت رو از بین نمیبره؟ . من واقعا" متوجه نمیشم که در هر ماه تعداد محدودی ویزا میتونن صادر کنند یعنی چی؟ آیا منبعی در این مورد هست؟ اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم که به اشتراک بگذاره.
باتشکر و احترام