(2012-08-10 ساعت 13:59)MAHDI2012 نوشته: وای که دیگه نمی تونم...یعنی امروز آپدیت می شه ..ما که 2 ماه متظر کلیر بودیم ..اخه بررسی یک مدرک پیش دانشگاهی که پر شده از نمره های ناپلونی این همه بررسی می خواد...به خدا وقت نداریم...تمامش کن ..6ماه گذشت ....کلیرمون کن+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
الهی بمیرم MAHDI2012 جان شما بیشتر از ما تو این انتظار دارین اذیت میشین.از صمیم قلب دعا میکنم این دفعه که آپدیت شد هوراهاهاهههههاااااای شما رو بشنوم ودلم خیلی روشنه.اومد نگی نگفتی....

(2012-08-10 ساعت 13:29)gulu نوشته:(2012-08-10 ساعت 13:05)khavaran نوشته: ------------------------------------------------------------------------------------------------
بابا یکی اینجا پیدا نمیشه جواب مارو بده.بازم این بر وبچه های قدیمی.....چه دل گنده ای داشتن که تا الانم به این تاپیک سر میزنن. بابا بازم به ما سربزنید.فک کنم بلیط یه سره واسه آمریکا گرفتید ودیگه نیستید.مدیر جان میشه شما مارو کمک کنید.الان که جمعه هست دیگه نمیشه به سفارت زنگ زد ولی من میخوام بهشون ایمیل بزنم یه بارم اواخرجولای ایمیل زدم وجواب ندادن(یه بارم قبل تر ایمیل زده بودم وجواب دادن که کیس شما در پروسه هست)متن نامه من چی باشه با این شرایطی که براتون گفتم ومشکلی که دارم وبا توجه به اینکه جواب نامه قبلیم رو ندادن.دوستانی که زبانشون خوبه یه متن نامه خوب میتونن برام بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز لطفاً صبور باشيد بالاخره يكي پيدا مي شه جواب شما رو بده
به نظرم شما يه ايميل كلي براشون از سايت خود سفارت بفرست و وضعيت پروندت رو بپرس :
,Dear Sir/Madam
I had an interview on xxxx, 2012 at the US embassy in ANKARA and my administrative processing started from mentioned day.It is passed about x month from my interview date and I have checked the embassy website every week ,but my case number has not been announced yet. It would be greatly appreciated if you could kindly advise me about the last status of My Immigrant Visa Case
موفق باشي جوابتو دادن يه خبري بده
خیلی خیلی ممنونم gulu جان.الان اینکارو میکنم وچشم،خبر از من.
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG

کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می