2012-08-10 ساعت 23:25
(2012-08-10 ساعت 15:16)kamela نوشته: [quote='sisiliya' pid='200393' dateline='1344532818']سلام.اتفاقن همسر منم میگه چندین بار تماس گرفته و اون ها با صبوری پاسخ دادن.حتی راهنمایی کردن که باید به کجا مراجعه کنه و چی کار کنه.
سلام به همه دوستان می خواستم از شما راهنمایی بگیرم . عزیزان به نظرم من هم کیسم یه کم طولانی شده . من شوهرم سیتی زن امریکاس و شهریور سال 90 مدارک را پست کرده و این طور که خودش می گوید تمام مدارک را پست کرده و شهریور نامه اپرو و شده و 2 ماه پیش نامه ای برای او امده که85 دلار ذیگر داده و انها اذرس منزل ما ذر ایران را خواسته بودند که همسرم دوباره برای انها فرستاده و به من گفت که ممکن است نامه ای هم برای من به ایران فرستاده شود که همینطور هم شد.ماه پیش برای من در ایران هم نامه ای ارسال شد می خواستم بدانم که برای کسی که کیس ازدواج است نامه به ایران امده . البته همسر من می گوید این نامه زیاد مهم نیست ولی من نگرانم و خیلی دلم شور می زنه چون همسر من هم مانند همسر girl عزیز می گوید تلفنی جواب کسی داده نمی شود و اینجا ایران نیست.و من هم انگلیسیم خوب نیست ولی برادرم ان را خواند و گفت مشکلی نیست . ولی چرا انها این نامه را برای من فرستادند؟ بی دلیل ؟؟؟ و اما در این نامه your nvc case number و your invoice id number و your beneficiary id number من قید شده ......ایا ما باید کاری کنیم که نمی دونیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا این نامه برای همه به ایران ارسال می شه؟ممنون از
سلام sisiliya عزیز..من هم کیسم ازدواجی و این رو هم همه میدونن که طولانی شده..البته من خودم سیتیزن هستم و برای شوهرم اقدام کردم و ایران هستم .عزیزم برای شوهر من هم هیچ نامه ای در ایران به ادرس ایران ما نیامد..ولی اصلا نگران نباش چون همینجوری که گفتی در نامه کیس نامبر رو بهت گفتن که بدونی..این خیلی هم خوبه که بهت نامه دادن....ما وکیل داریم و من فکر میکنم این نامه را به جای اینکه برای ادرس ایران ما بفرستن حتما برای وکیل فرستادن و من از وکیل تاحالا سوال نکردم...ولی چیز بدی که در نامه بهت نگفتن که نگرانی....اگر هم کارتون طول کشیده حتمااااا همسرت در تکمیل مدارک طول داده....دقیقا عین ما که مدارک رو هنوزم که هنوزه داریم تکمیل میکنیم....ولی در مورد اینکه همسر شما گفته جواب تلفنی رو نمیدن باید بهت بگم که من بارها و بارها با nvc تماس گرفتم و باور کن شده که نیم ساعت صحبت کردن و مارو با ارامش راهنمایی کردن و از پرونده ما گفتن..و اتفاقا ایران اینجور هست که جواب تلفن رو نمیدن....این تجربه خوده من هست و نمیتونه شانس من باشه که جواب دادن چون همینجور که گفتم بارهاااا تماس گرفتم و جواب دادن.....حالا خودت امتحان کن.....موفق باشی
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست
تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲